ΒΙΝΤΕΟ- Καθηγήτρια βγάζει τη μπλούζα μαθήτριας

ΒΙΝΤΕΟ- Καθηγήτρια βγάζει τη μπλούζα μαθήτριας 

«Με αρπάξει με το χέρι της γύρω απ’ τον λαιμό μου και με τράβηξε πίσω. Η μπλούζα μου βγήκε, όλη, και όλη η τάξη με είδε γυμνή», αυτή είναι η μαρτυρία μιας 15χρονης μαθήτριας μετά την επίθεση που δέχτηκε από την καθηγήτριά της.

Το σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα, την περασμένη Πέμπτη, σε γυμνάσιο στο Όρεγκον των ΗΠΑ όταν η μαθήτρια, ύστερα από μια διαφωνία που είχε η καθηγήτρια με τους συμμαθητές της, αποφάσισε να φύγει από την αίθουσα όπου γινόταν το μάθημα, γιατί όπως υποστηρίζει η ίδια η μαθήτρια βρισκόταν σε κρίση πανικού.

Έτσι, όταν η κοπέλα επιχείρησε να φύγει, η δασκάλα την άρπαξε από πίσω και την τράβηξε με δύναμη πίσω στην τάξη.

«Άνοιξα την πόρτα. Ήμουν ήδη έξω απ’ την αίθουσα και αποφάσισε να με αρπάξει με το χέρι της γύρω απ’ τον λαιμό μου και με τράβηξε πίσω. Η μπλούζα μου βγήκε, όλη, και όλη η τάξη με είδε γυμνή. Και μετά από αυτό, άρχισα να κλαίω υστερικά. Ήταν η πιο ντροπιαστική στιγμή στη ζωή μου» δήλωσε η μαθήτρια στο τηλεοπτικό κανάλι του CBS.

Ο εκπρόσωπος του σχολείου επεσήμανε ότι θα διεξαχθεί έρευνα γύρω από τις συνθήκες που συμπεριφέρθηκε έτσι η καθηγήτρια. Η καθηγήτρια τέθηκε σε άδεια μετ’ αποδοχών μετά το περιστατικό.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ