Πανικός σε αεροπλάνο λόγω… υποψιών για Έμπολα

Πανικός σε αεροπλάνο λόγω… υποψιών για Έμπολα

 

Ένα αεροπλάνο της αμερικανικής αεροπορικής εταιρείας Delta Airlines τέθηκε την Παρασκευή σε καραντίνα–για σύντομο ωστόσο χρονικό διάστημα- στο αεροδρόμιο ΜακΚάραν του Λας Βέγκας, καθώς δημιουργήθηκε πανικός όταν ένας επιβάτης της πτήσης ένιωσε αδιαθεσία, κάτι που έκανε το πλήρωμα να υποθέσει ότι πιθανόν επρόκειτο για κρούσμα του θανατηφόρου ιό Έμπολα, δήλωσαν εκπρόσωποι της εταιρείας και νοσοκομειακοί αξιωματούχοι.

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι δημιουργήθηκε ανησυχία όταν ένας επιβάτης της πτήσης, η οποία αναχώρησε από το Διεθνές αεροδρόμιο John F. Kennedy της Νέας Υόρκης, είπε σε μέλος του πληρώματος του αεροσκάφους ότι αισθανόταν αδιαθεσία.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το πλήρωμα ειδοποίησε τις αρχές και ιατρικές ομάδες έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στο αεροδρόμιο όπου επρόκειτο να προσγειωθεί το αεροπλάνο.

Οι 160 επιβάτες τελικά κατάφεραν να αποβιβαστούν από το αεροσκάφος μετά από μικρή καθυστέρηση η οποία προκλήθηκε εξαιτίας του πανικού, ενώ όπως αποδείχτηκε ο επιβάτης δεν είχε προσβληθεί τελικά από τον ιό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ