Ιαπωνία-Αυτοκτόνησε ο πατέρας 16χρονης που είχε αποκεφαλίσει συμμαθήτριά της

Ιαπωνία-Αυτοκτόνησε ο πατέρας 16χρονης που είχε αποκεφαλίσει συμμαθήτριά της

Ο πατέρας μιας νεαρής Γιαπωνέζας η οποία στραγγάλισε και στη συνέχεια αποκεφάλισε μια φίλη και συμμαθήτριά της τον Ιούλιο, έδωσε τέλος στη ζωή του, μετέδωσαν σήμερα τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης.

Ο 53χρονος άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του στην περιοχή Σασέμπο της νοτιοδυτικής νομαρχίας Ναγκασάκι, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Jiji.

Η κόρη του, μια 16χρονη μαθήτρια λυκείου που ζούσε μόνη της, συνελήφθη στα τέλη Ιουλίου, μετά τον εντοπισμό της σορού της συμμαθήτριας και φίλης της στο σπίτι της. Αρχικά αρνήθηκε τα πάντα, αλλά στη συνέχεια η ομολογία της πάγωσε τους ανακριτές.

“Είχα αγοράσει τα πάντα στο σπίτι μου από πριν, ήθελα να σκοτώσω κάποιον και να τον τεμαχίσω για να δω πώς είναι”, είχε ομολογήσει στους ανακριτές, μετά το άγριο έγκλημα που διέπραξε ένα βράδυ Σαββάτου, όταν στραγγάλισε, τεμάχισε και αποκεφάλισε τη συμμαθήτριά της Αϊβα Ματσούο. Τον Μάρτιο είχε επιτεθεί στον πατέρα της, χτυπώντας τον με μπαστούνι του μπέιζμπολ.

“Η πράξη της κόρης μου δεν μπορεί ποτέ να συγχωρεθεί”, είχε δηλώσει ο πατέρας της τον Αύγουστο. “Όταν σκέφτομαι το σοκ και τον πόνο που προκάλεσα στην οικογένεια που έχασε το παιδί της, μου ραγίζει η καρδιά. Δεν μπορώ να βρω λέξεις για να ζητήσω συγχώρεση”.

Ο πατέρας του θύματος είχε δηλώσει από την πλευρά του ότι δεν θα μπορέσει “ποτέ να συγχωρήσει τη φόνισσα που στέρησε τη ζωή και το μέλλον της λατρεμένης κόρης του”.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η 16χρονη έφηβη φέρεται να είχε διαταραχθεί ψυχικά λόγω του θανάτου πέρυσι της μητέρας της από επιπλοκές του καρκίνου και του νέου γάμου του πατέρα της λίγο αργότερα.

 

Διαβάστε επίσης:

Η σημαία του “Ισλαμικού Κράτους” στο Κομπάνι

Νεκρή η 63χρονη που παρενοχλούσε με μηνύματα τους γονείς της Μαντλίν

ΒΙΝΤΕΟ-Ο απρόσεκτος διαρρήκτης

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ