Νεκρή η 63χρονη που παρενοχλούσε με μηνύματα τους γονείς της Μαντλίν

Νεκρή η 63χρονη που παρενοχλούσε με μηνύματα τους γονείς της Μαντλίν

Νεκρή βρέθηκε η 63χρονη γυναίκα που κατηγορήθηκε ότι παρενοχλούσε μέσω διαδικτύου την οικογένεια της Μαντλίν Μακάν -του κοριτσιού που είχε εξαφανιστεί στην Πορτογαλία το 2007 και από τότε οι γονείς δεν έχουν σταματήσει τις προσπάθειες για να τη βρουν.

Η είδηση του θανάτου της Μπρέντα Λέιλαντ από το Λέσιστερσάιρ της Βρετανίας, ήρθε λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη της ταυτότητάς της από την αστυνομία, που την είχε κατονομάσει ως μία από τους ανθρώπους που παρενοχλούσαν με μηνύματα  μέσω του διαδικτύου τους γονείς της αγνοούμενης.

Μετά τη δημοσιοποίηση του ονόματός της, ένας δημοσιογράφος του Sky News την είχε εντοπίσει έξω από το σπίτι της και από τότε η γυναίκα διέμενε σε ξενοδοχείο για να αποφύγει τη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο θάνατος της 63χρονης γυναίκα έλαβε χώρα το Σάββατο σε ένα από τα ξενοδοχεία όπου διέμενε και όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος».

Η Λέιλαντ, μητέρα δύο παιδιών, έμενε σε κοντινή απόσταση από το σπίτι των Μακάν. Οι ίδιοι την περασμένη εβδομάδα δήλωναν στην αστυνομία ότι έχουν πάψει να διαβάζουν αναρτήσεις γι’ αυτούς στο ίντερνετ καθώς τους αναστατώνουν.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ