ΒΙΝΤΕΟ-Φάντασμα σε αστυνομικό τμήμα

ΒΙΝΤΕΟ-Φάντασμα σε αστυνομικό τμήμα

Καμία αμφιβολία δεν έχουν οι υπάλληλοι του αστυνομικού τμήματος στην Ασπανιόλα του Νέου Μεξικού ότι κυκλοφορεί ένα φάντασμα στα γραφεία τους.

Πάρα πολλές φορές μεταξύ τους είχαν συζητήσει την παράξενη φιγούρα που βλέπουν κι αισθάνονται στους χώρους αλλά η επιβεβαίωση ήρθε όταν την ανεξήγητη «σκιά» κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας.

Ο ντετέκτιβ Καρλ Ρομέρο καθώς έκανε έναν έλεγχο ρουτίνας στις κάμερες ασφαλείας παρατήρησε μια παράξενη «σκιά» να περιφέρεται στα γραφεία.

Όπως είπε ο ίδιος σε τηλεοπτικούς σταθμούς της περιοχής του, το «φάντασμα» κινούνταν προς τα κελιά και μετά πέρασε την πύλη από το πάρκινγκ. Τότε ο ντετέκτιβ ενημέρωσε τους ανωτέρους του.  «Στην αρχή νόμισα πως ήταν κάτι σαν μύγα ή πεταλούδα της νύχτας, αλλά μετά πρόσεξα τα πόδια και κατάλαβα πως ήταν άνθρωπος. Αλλά όχι πραγματικός άνθρωπος, όχι. Ήταν ένα φάντασμα» περιγράφει χαρακτηριστικά ο  ίδιος και ισχυρίζεται ότι κι άλλοι συνάδελφοί του είχαν νιώσει ότι κάποιος ήταν δίπλα τους, χωρίς να βρίσκεται κανείς.

 «Είναι ξεκάθαρα κάτι πολύ περίεργο. Μπορείς να δεις ότι δεν πρόκειται για κάποιο έντομο, μπορείς να δεις ότι έχει ανθρώπινα πόδια» υποστηρίζει και ο  Φρανσίσκο Γκάλβαν, ειδικός στις κάμερες ασφαλείας και προϊστάμενος στις εγγραφές.

Οι αστυνομικοί του τμήματος επιμένουν ότι το φάντασμα είναι αληθινό αν και δεν θυμούνται να έχει γίνει κάποιο έγκλημα ή άλλου είδους περίεργος θάνατος εκεί που σήμερα στεγάζεται το τμήμα.

Δείτε το βίντεο

 

 

ΒΙΝΤΕΟ YouTube: David Aylmer David Aylmer

 

Διαβάστε επίσης

Κέιτ Χάντσον: Έχω δει φάντασμα

ΒΙΝΤΕΟ-Είναι το φάντασμα του κάστρου;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ