Οι τζιχαντιστές απειλούν πιλότους και πρίγκιπες

Οι τζιχαντιστές απειλούν πιλότους και πρίγκιπες

Πιλότοι από τη Σαουδική Αραβία που συμμετείχαν στις επιδρομές εναντίον του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία δέχθηκαν σήμερα απειλές για την ζωή τους σε μηνύματα που αναρτήθηκαν σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης εκ μέρους της εξτρεμιστικής οργάνωσης, μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών τους στα μέσα ενημέρωσης.

Μεταξύ των πιλότων αυτών βρίσκονται ο πρίγκιπας Χάλεντ μπιν Σαλμάν, γιος του πρίγκιπα διαδόχου του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας, και ένα άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας, ο πρίγκιπας Ταλάλ μπιν Άμπντελ Αζίζ μπιν Μπαντάρ, έγραψαν εφημερίδες της Σαουδικής Αραβίας, περιλαμβανομένης της εφημερίδας Αλ Μεδίνα.

Οι φωτογραφίες των πιλότων δημοσιεύτηκαν από το επίσημο πρακτορείο της Σαουδικής Αραβίας SPA και σύντομα αναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο από τους τζιχαντιστές, που εκτόξευσαν απειλές για την ζωή τους.

Ονόματα, τα οποία συνόδευαν φωτογραφίες, κυκλοφόρησαν επίσης στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter όπου ένας χρήστης έγραψε ότι οι πιλότοι αυτοί «αναζητούνται από το Ισλαμικό Κράτος», ενώ ένας άλλος προέβλεψε ότι «σύντομα ή αργότερα θα τους δολοφονήσουν».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

ΦΩΤΟ: Twitter

Διαβάστε επίσης

ΦΩΤΟ-Αυτή είναι η πιλότος που βομβάρδισε τους τζιχαντιστές

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ