ΦΩΤΟ-Αδυνάτισε για την αγάπη

ΦΩΤΟ-Αδυνάτισε για την αγάπη

«Έχασα περίπου 45 κιλά για την αγάπη», λέει ο 23χρονος Jake Golding και αποκαλύπτει την ιστορία του, που θα μπορούσε να γίνει ταινία.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο υπέρβαρος Jake γνώρισε την Casilda τον περασμένο Μάιο μέσω διαδικτύου. Στην πρώτη τους σύνδεση δεν την άφησε να δει το σώμα του και η κάμερα ήταν καρφωμένη στο πρόσωπό του, καθώς φοβόταν ότι θα τον απορρίψει.

Jake, pictured before the weight loss, had never been kissed and was often the victim of cruel jibes from girls

Μιλώντας με την Casilda ανακάλυψε ότι έχουν πολλά κοινά και σιγά σιγά άρχισε να την ερωτεύεται. «Συζητούσαμε ατελείωτες ώρες και φοβόμουν να της δείξω το σώμα μου», είπε ο Jake.

Τότε, αποφάσισε να κάνει την αλλαγή. Ακολούθησε ένα πρόγραμμα διατροφής, ξεκίνησε γυμναστική και κατάφερε να χάσει 45 κιλά για το κορίτσι των ονείρων του. Το επόμενο βήμα ήταν να συναντηθούν, όπως και έγινε.

«Η συνάντησή μας ήταν μοναδική. Πήγαμε στο Παρίσι, στο Πύργο του Άιφελ, στην Disney Land. Ήταν εκπληκτικά, η καλύτερη εβδομάδα της ζωής μου. Το πρώτο μου φιλί το έδωσα στην Casilda σε αυτό το ταξίδι», είπε ο Jake.

Carlisa and Jake met online and soon fell in love. They met up after Jake had lost weight and he had his first ever kiss

Jake and Carlisa during their first week together, where they went to Paris and visited Disneyland 

Jake, here at 15st, says he is happier than ever