Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Λούτον για “ύποπτο” αντικείμενο

Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Λούτον για “ύποπτο” αντικείμενο

Οι αρχές απομάκρυναν από τον τερματικό σταθμό στο αεροδρόμιο του Λούτον, βόρεια του Λονδίνου, τους επιβάτες και τους εργαζόμενους αφού βρέθηκε σε αυτόν ένα ύποπτο αντικείμενο, όπως ανακοίνωσαν η αστυνομία και η διεύθυνση του αεροδρομίου πριν από λίγο.

«Το αεροδρόμιο Λούτον του Λονδίνου προχώρησε στην απομάκρυνση των προσώπων που βρίσκονταν στο κτίριο του τερματικού σταθμού αφού βρέθηκε ένα ύποπτο αντικείμενο στην περιοχή όπου γίνονται οι έλεγχοι ασφαλείας. Η απόφαση ελήφθη σε συνεννόηση με την αστυνομία για την ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού», ανέφερε το αεροδρόμιο σε μια ανακοίνωση την οποία ανήρτησε στον ιστότοπό του.

Η αστυνομία του Μπέντφορντσιρ ανακοίνωσε ότι απομάκρυνε όσους βρίσκονταν στο χώρο αναμονής για τους επιβάτες πτήσεων που αναχωρούν από το Λούτον, το έκτο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας, το οποίο εξυπηρετεί κυρίως πτήσεις προς προορισμούς διακοπών.

Πρόσφατα η Βρετανία αύξησε στο δεύτερο υψηλότερο επίπεδο την επαγρύπνησή της για τρομοκρατικές απειλές, επισημαίνοντας ότι η δράση της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Συρία και στο Ιράκ αποτελεί την πιο σοβαρή απειλή για την ασφάλεια της χώρας που έχει καταγραφεί ποτέ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ