ΒΙΝΤΕΟ-Η Τριερβελέρ “ξεγύμνωσε” τον Ολάντ

ΒΙΝΤΕΟ-Η Τριερβελέρ “ξεγύμνωσε” τον Ολάντ

Σπάει όλα τα ρεκόρ σε πωλήσεις το βιβλίο της Βαλερί Τριερβελέρ που κυκλοφόρησε μόλις χθες και στο οποίο αποκαλύπτονται “πικάντικες” λεπτομέρειες για τον Γάλλο Πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ.

Όπως γράφει η Liberation πωλούνται περίπου 80-100 αντίτυπα του βιβλίου “Merci pour ce moment” την ώρα και σύμφωνα με το Amazon θα ξεπεράσει σε πωλήσεις το βιβλίο “Πενήντα αποχρώσεις του γκρι”. Η γαλλική Αmazon διέθεσε την πρώτη ημέρα τουλάχιστον 200.000 αντίτυπα με τους αγοραστές να είναι κυρίως γυναίκες ηλικίας 40-50 ετών. Σημειώνεται επίσης ότι τα κέρδη από τις πωλήσεις για την Τριερβελέρ θα αγγίξουν τις 600.000 ευρώ!

Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας με αυτό το βιβλίο παίρνει την εκδίκησή της για την απιστία του Ολάντ. Εκτός από τις αποκαλύψεις για τους “ξεδοντιάρηδες” που προκάλεσαν σάλο στη Γαλλία, η Τριερβελέρ περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια και τη σκηνή στην κρεβατοκάμαρα λίγο μετά το σκάνδαλο που έφερε στο φως το περιοδικό Closer για την παράνομη σχέση του Γάλλου Προέδρου με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ.

H “Le figaro” γράφει στην ιστοσελίδα της το σχετικό απόσπασμα:

-Ανέβηκα τρέχοντας τα σκαλιά που οδηγούν στο διαμέρισμα. Ο Φρανσουά ήταν ήδη εκεί. Καθίσαμε στο κρεβάτι. Ο καθένας στην πλευρά που προτιμούσε να κοιμάται. Το μόνο που κατάφερα να πω ήταν:

– Και;”

– “Λοιπόν, είναι αλήθεια” της απάντησε

– “Τι είναι αλήθεια; Κοιμάσαι με αυτή την κοπέλα;”

– “Ναι”, απάντησε ακουμπώντας με με το χέρι του. Είμαστε αρκετά κοντά ο ένας στον άλλο πάνω στο μεγάλο κρεβάτι. Το βλέμμα μου δεν κατάφερε να διασταυρωθεί με το δικό του.

– Πώς έγινε; Γιατί; Από πότε;”

– “Εδώ κι ένα μήνα”

Παρέμεινα ψύχραιμη, χωρίς να εκνευριστώ, χωρίς να κυλίσει ούτε ένα δάκρυ από τα μάτια μου.

Η ζήλια για την Σεγκολέν Ρουαγιάλ

Η Βαλερί αποκαλύπετι επίσης ότι δεν μπόρεσε με τίποτα να ξεπεράσει την εικόνα της πρώην του Ολάντ, Σεγκολέν Ρουαγιάλ, μητέρα των τεσσάρων παιδιών του. Για να του δώσει να καταλάβει λοιπόν πώς αισθάνεται που η Σεγκολέν κυκλοφορεί συνεχώς ανάμεσά τους, η Βαλερί τοποθέτησε σε όλο το σπίτι φωτογραφίες του πρώην συζύγου της.

Οι τρεις προτάσεις γάμου

Τέλος, η Τριερβελέρ αναφέρει πως δέχτηκε τρεις προτάσεις γάμου από τον Φρανσουά Ολάντ, η τελευταία μάλιστα μετά το χωρισμό τους, στα 60α γενέθλια του Γάλλου Προέδρου.

Δείτε το βίντεο της ΝΕΡΙΤ

 

Διαβάστε επίσης

Οι “ξεδοντιάρηδες” τρομοκρατούν τον Ολάντ

 Η εκδίκηση της Τριερβελέρ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ