ΒΙΝΤΕΟ-Παιδιά δηλώνουν έτοιμα να σκοτώσουν τους “άπιστους”

ΒΙΝΤΕΟ-Παιδιά δηλώνουν έτοιμα να σκοτώσουν τους “άπιστους”

Τα στρατόπεδα εκπαίδευσης του λεγόμενου ισλαμικού κράτος προκαλούν σοκ και δέος καθώς οι φωτογραφίες και τα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου απεικονίζουν μικρά παιδιά, μέχρι και μωρά, να κρατούν όπλα αλλά και κεφάλια ανθρώπων και να δηλώνουν έτοιμα να σκοτώσουν τους άπιστους.

Η συγκλονιστική φωτογραφία ενός μωρού δίπλα στη σημαία του ισλαμικού κράτους, σε όπλα και χειροβομβίδες αναρτήθηκε χθες, Πέμπτη στο διαδίκτυο. Οι φωτογραφίες αναρτώνται με περηφάνια από τους ίδιους και δείχνουν μικρά παιδιά να κρατούν όπλα πολύ μεγαλύτερά από το σώμα τους ενώ στα σχόλιά τους γράφουν: «Αυτό είναι το αγόρι μου» ή καλούν τα παιδιά να μιμηθούν τον τζιχαντιστή «John» από το βρετανικό ισλαμικό κράτος που φέρεται να αποκεφάλισε τον James Foley και τον Steven Sotloff.

Δείτε τις φωτογραφίες

 

islamic state baby

 

islamic state

 

isis

 

khaled sharrouf son

 

Ένα ρεπορτάζ του VICE για τα στρατόπεδα εκπαίδευσης των τζιχαντιστών δείχνει παιδιά από διάφορα μέρη του κόσμου που έχουν φθάσει εκεί με τους γονείς τους για να ταχθούν στο πλευρό των ισλαμιστών.

«Για μας, αυτή η γενιά των παιδιών είναι η γενιά του χαλιφάτου. Αυτή η γενιά θα παλέψει για τους άπιστους και τους αποστάτες, τους Αμερικανούς και τους συμμάχους τους, Θεού θέλοντος. Το δόγμα έχει εμφυτευθεί σε αυτά τα παιδιά», λέει ένα μέλος της Ισλαμικής ομάδας στο βίντεο που ακολουθεί. «Όλοι τους θέλουν να πολεμήσουν για την οικοδόμηση του ισλαμικού κράτους και για τη χάρη του Θεού» λέει.

Ο “Abdullah ο Βέλγος,” όπως τον αποκαλούν, ταξίδεψε στη Συρία με το μικρό γιο του. «Γιατί θέλεις να σκοτώσεις τους άπιστους;» ρωτάει τον γιο του. «Σκοτώνουν τους μουσουλμάνους» απαντά το παιδί. Ο πατέρας συνεχίζει: «Τι θέλεις να γίνει; Τζιχάντ ή καμικάζι;»

«Τζιχάντ»  απαντά ο μικρός.

Δείτε το βίντεο

 

Πηγή: Huffington Post

Πηγή YOU TUBE :VICE News

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ