ΒΙΝΤΕΟ-Αυτό είναι το iPhone 6;

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτό είναι το iPhone 6;

H επόμενη γενιά iPhone 6 της Apple και iPhone Air δεν αναμένεται να κάνει ντεμπούτο, τουλάχιστον στους επόμενους δύο μήνες. Έχουμε δει το iPhone 6 σε διάφορες παραλλαγές βασισμένες σε υποτιθέμενες διαρροές φωτογραφιών ή σε βίντεο, που έχουν δει κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας.

Οι πρόσφατες πληροφορίες πάντως, αναφέρουν ότι και τα δύο μοντέλα θα μπουν στην φάση της μαζικής παραγωγής αυτό το μήνα, όμως, ήρθε τώρα η στιγμή να γνωρίσουμε τα iPhone της επόμενης γενιάς καλύτερα από ποτέ.

Σύμφωνα με το techit.gr, το iPhone 6 θα διαθέτει -κατά πάσα πιθανότητα- γυάλινη καμπύλη οθόνη, η οποία θα καλύπτει το μοντέλο των 4,7-ιντσών.

Για πρώτη φορά, η γυάλινη οθόνη έχει καταγραφεί σε βίντεο, το οποίο παρουσιάζεται παρακάτω.

Το κινέζικο site φανατικών φίλων της Apple, ifanr δημοσίευσε την Πέμπτη ένα βίντεο που δείχνει την οθόνη των 4,7-ιντσών τoυ iPhone 6.

Η ίδια ιστοσελίδα δείχνει την οθόνη από πολλές οπτικές γωνίες, ενώ τη συγκρίνει με το iPhone 5s ως προς τις διαστάσεις.

Όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο, τα άκρα της οθόνης του νέου iPhone6 θα διαθέτουν μια ελαφρά καθοδική καμπύλη. Αυτή η οπτική έρχεται να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες, τις οποίες ανέφερε το προηγούμενο έτος το Bloomberg, ότι δηλαδή το iPhone επόμενης γενιάς θα διαθέτει μεγαλύτερες οθόνες φτιαγμένες από γυαλί που σχηματίζει καμπύλη προς τα κάτω, αλλά και στα άκρα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ