Ο μακάβριος διαγωνισμός της Malaysia Airlines

Ο μακάβριος διαγωνισμός της Malaysia Airlines

 

Ένα μακάβριο διαγωνισμό ξεκίνησαν στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία οι Μαλαισιανές αερογραμμές πριν από τέσσερις ημέρες. Μεταξύ άλλων, η εταιρεία έταζε στους υποψήφιους επιβάτες δωρεάν εισιτήρια στην οικονομική θέση και iPads.

Όλοι ανέμεναν μια πρωτότυπη στρατηγική μάρκετινγκ από τις Μαλαισιανές αερογραμμές μετά τις δύο αεροπορικές τραγωδίες, όμως κανείς δεν περίμενε κάτι τέτοιο. Το όνομα του διαγωνισμού ήτανMy Ultimate Bucket List. “, δηλαδή τα πράγματα που θέλει κάποιος να κάνει πριν πεθάνει.

Σύμφωνα με το περιοδικό Τime, oι διαγωνιζόμενοι θα έπρεπε να πουν τι θα ήθελαν να κάνουν και πού.  Ο συνειρμός είναι τρομακτικός αν αναλογιστεί κανείς ότι 537 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους πετώντας με τις Μαλαισιανές αερογραμμές.

Ο διαγωνισμός φαίνεται να έχει αποσυρθεί, καθώς το link στην ιστοσελίδα της εταιρείας δεν λειτουργεί και οδηγεί σε “σελίδα 404 λάθους”. Ένα PDF με τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού υπάρχει ακόμη στην ιστοσελίδα της εταιρείας -ίσως έχουν ξεχάσει να το κατεβάσουν- ομως οι λεπτομέρειες του διαγωνισμού έχουν εξαφανιστεί. 

Δείτε εδώ το PDF

Ίσως οι Μαλαισιανές αερογραμμές να συνειδητοποίησαν πως το να ζητά από τους υποψήφιους επιβάτες να σκεφτούν τι θα ήθελαν να κάνουν πριν πεθάνουν προκειμένου να κερδίσουν δωρεάν εισιτήρια είναι ελαφρώς μακάβριο και προκλητικό. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ