Ο Ρόμπιν Ουίλιαμς έπασχε από Πάρκινσον

Ο Ρόμπιν Ουίλιαμς έπασχε από Πάρκινσον

Η σύζυγος του Ρόμπιν Ουίλιαμς, Σούζαν Σνάιντερ, δήλωσε πως ο ηθοποιός ήταν “καθαρός” από καταχρήσεις και αποκάλυψε πως έπασχε από Πάρκινσον ωστόσο ήταν ακόμη στα πρώτα στάδια της νόσου και δεν ένιωθε έτοιμος να το μοιραστεί δημοσίως…

“Ο Ρόμπιν πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του βοηθώντας άλλους. Είτε με το να διασκεδάζει εκατομμύρια κόσμο από την σκηνή, τις ταινίες ή την τηλεόραση, είτε παρηγορώντας ένα άρρωστο παιδί, ο Ρόμπιν ήθελε να μας κάνει να γελάμε και να μη φοβόμαστε” δήλωσε η ίδια.

“Από τη στιγμή που πέθανε, όλοι όσοι τον αγαπούσαμε βρήκαμε ανακούφιση από την απεριόριστη στοργή και τον θαυμασμό από ανθρώπους τις ζωές των οποίων είχε αγγίξει. Η μεγαλύτερη κληρονομιά του, εκτός από τα τρία του παιδιά, είναι η χαρά και η ευτυχία που προσέφερε στους άλλους, ειδικά σε όσους δίνουν τις προσωπικές τους μάχες” δήλωσε επίσης η Σούζαν Σνάιντερ.

“Το ότι ο Ρόμπιν ήταν “καθαρός” είναι δεδομένο και ήταν γενναίος καθώς έδινε το δική του μάχη ενάντια στην κατάθλιψη, το άγχος καθώς επίσης και τα πρώτα στάδια της νόσου του Πάρκινσον, πράγμα το οποίο δεν ήταν έτοιμος να μοιραστεί δημόσια”.

Τέλος η σύζυγός του ηθοποιού δήλωσε: “Ελπίζουμε, στον απόηχο του τραγικού θανάτου του Ρόμπιν, άλλοι να βρουν τη δύναμη να αναζητήσουν φροντίδα και υποστήριξη για όποια μάχη δίνουν νιώθοντας λιγότερο φόβο”.

 

 

ΠΗΓΗ: NBC

 

Διαβάστε επίσης

ΒΙΝΤΕΟ-Το Μπρόντγουεϊ αποχαιρέτησε τον Ρόμπιν Ουίλιαμς

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ