ΦΩΤΟ-Το νέο smartphone της Samsung

ΦΩΤΟ-Το νέο smartphone της Samsung

Η κατασκευάστρια εταιρεία κινητών τηλεφώνων και ηλεκτρονικών ειδών υψηλής τεχνολογίας Samsung παρουσίασε την Τετάρτη το τελευταίο της απόκτημα της γραμμής smartphone το Galaxy Άλφα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Samsung Τζε Κει Σιν εξήρε το νέο σχεδιασμό της συσκευής αναφέροντας ότι «το Galaxy Άλφα εστιάζει τόσο στην ομορφιά όσο και στη λειτουργικότητα».

Το νέο smartphone της Samsung είναι λεπτότερο από 7 χιλιοστά και διαθέτει ένα μεταλλικό πλαίσιο, όπως ανέφερε η εταιρεία. Διαθέτει οθόνη υψηλής ευκρίνειας 4,7 ιντσών, που είναι μικρότερη από το Galaxy 5 που θεωρείται η ναυαρχίδα της Samsung και το οποίο έχει οθόνη 5,1 ιντσών.

Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με μια κύρια κάμερα 12-megapixel καθώς επίσης και με μια εμπρόσθια κάμερα 2,1 megapixel, σύμφωνα με την ανακοίνωση της κατασκευάστριας εταιρείας.

Η ανακοίνωση έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες πριν η ανταγωνιστική εταιρεία η Apple ανακοινώσει το νέο iPhone 6, το οποίο πιστεύεται ότι θα διαθέτει οθόνη 4,7 ιντσών. Το Galaxy Άλφα θα είναι διαθέσιμο στην αγορά από τις αρχές του Σεπτεμβρίου όπως ανέφερε η Samsung.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή ΦΩΤΟ: youtube, Samsung Mobile, twitter@TODAYonline 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ