Μουσουλμάνος ετοίμαζε “χτύπημα” στο γάμο του Ουίλιαμ και της Κέιτ

Μουσουλμάνος ετοίμαζε “χτύπημα” στο γάμο του Ουίλιαμ και της Κέιτ

 

Σε τραγωδία θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί η ημέρα που ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, παντρεύτηκαν καθώς σύμφωνα με την  Σκότλαντ Γιαρντ, ένας 27χρονος μουσουλμάνος που ζει στο Λονδίνο και διατηρούσε στενή σχέση με στελέχη της Αλ Κάιντα είχε προειδοποιήσει μέσω Διαδικτύου ότι  η τρομοκρατική οργάνωση θα πραγματοποιούσε χτύπημα.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος Αφσόρ Αλί, που εργαζόταν στην ασφάλεια του μετρό του Λονδίνου, είχε αναρτήσει βίντεο στο YouTube, με το οποίο καλούσε τους χρήστες που επισκέπτονταν τη σελίδα να μην παραβρεθούν στο Βασιλικό Γάμο γιατί υπάρχει η πιθανότητα επίθεσης.

Όπως αναφέρει η dailymail, ο 27χρονος άνδρας συνελήφθη όταν φώναζε σε κεντρικό δρόμο συνθήματα κατά της Βρετανίας και της αστυνομίας, ενώ διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του έγγραφα της Αλ Κάιντα, οδηγίες για κατασκευή βομβών και τρομοκρατικό υλικό.

Την ίδια στιγμή, έγινε γνωστό ότι παρακολουθούσε μαθήματα» για την τζιχάντ,  από ιμάμη της περιοχής. Σημειώνεται ότι σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη του 27χρονου μουσουλμάνου, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή και υποκίνηση στην τρομοκρατία.

 

Δείτε τις φωτογραφίες

Πηγή φωτογραφιών dailymail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ