Ολάντ και Γκαγιέ ετοιμάζουν βαλίτσες για διακοπές

Ολάντ και Γκαγιέ ετοιμάζουν βαλίτσες για διακοπές

Για διακοπές ετοιμάζεται ο Φρανσουά Ολάντ και όπως αποκαλύπτει το περιοδικό Closer, θα τις περάσει με την κρυφή του αγαπημένη, την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ.

Αρχικά, ο Ολάντ θα πάει στην εξοχική προεδρική κατοικία, εκεί που η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας, Βαλερί Τριερβελέρ είχε βρει καταφύγιο μετά την νοσηλεία της όταν έγινε γνωστή η κρυφή σχέση του Προέδρου της Γαλλίας. Μάλιστα υπάρχει πιθανότητα να τον επισκεφτεί και ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας, Ζαν Σιράκ.

Κυρίως όμως, ο Ολάντ θα περάσει τις μέρες που έχει για να ξεκουραστεί με την αγαπημένη του Ζουλί Γκαγιέ. Οι δυο τους θα μείνουν είτε στη δεύτερη κατοικία που διατηρεί ο Γάλλος Πρόεδρος στην περιοχή Mougins, είτε στον πύργο που διαθέτει η οικογένεια της Γκαγιέ στην περιοχή Gers. Ο Ολάντ έχει πάει ξανά το περασμένο καλοκαίρι στον πύργο των γονιών της Γκαγιέ, τους οποίους μάλιστα έχει γνωρίσει.

Όσο για τις φήμες που θέλουν το ζευγάρι να παντρεύεται στις 12 Αυγούστου, ανήμερα των γενεθλίων του Γάλλου Προέδρου, ο Ολάντ μέχρι στιγμής το έχει διαψεύσει λέγοντας πως στις 12 Αυγούστου είναι η ημέρα των γενεθλίων του και τίποτα άλλο. “Μπορείτε να μου πάρετε δώρο” είπε μάλιστα με χιούμορ. 

ΠΗΓΗ: Closer

Διαβάστε επίσης

Παντρεύονται στις 12 Αυγούστου Ολάντ-Γκαγιέ;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ