Παντρεύονται στις 12 Αυγούστου Ολάντ-Γκαγιέ;

Παντρεύονται στις 12 Αυγούστου Ολάντ-Γκαγιέ;

 

Να παντρευτεί την Ζουλί Γκαγιέ ετοιμάζεται ο Φρανσουά Ολάντ, σύμφωνα με δημοσιεύματα γαλλικών ΜΜΕ. Αναφέρουν μάλιστα ότι ο γάμος θα γίνει στις 12 Αυγούστου, ανήμερα των γενεθλίων του γάλλου προέδρου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Midi Libre, ο  πρόεδρος της Γαλλίας “θα μπορούσε επισημοποιήσει τη σχέση του με την Ζουλί Γκαγιέ και να παντρευτεί μαζί της στις 12 Αυγούστου, την ημέρα που θα γιορτάσει τα 60α του γενέθλια”

Την ίδια στιγμή, μέλος του Σοσιαλιστικού Κόμματος είπε στην εφημερίδα le Parisien: “Εδώ και τρεις μήνες ακούμε ότι σκοπεύει να επισημοποιήσει τη σχέση του με την Ζουλί Γκαγιέ στις 12 Αυγούστου, οπότε και θα παντρευτούν”. 

Οι φήμες έγιναν πιο έντονες όταν ο Ολάντ ρωτήθηκε για τη προσωπική του ζωή “στον αέρα”, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στις 14 Ιουλίου: “H προσωπική ζωή του καθενός πρέπει να μένει προσωπική. Όταν έχω κάτι να σας πω, θα σας το κοινοποιήσω, αλλά δεν έχω”.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει, ο γάμος αναμένεται να είναι πολιτικός και η τελετή απλή και λιτή. 

Τα σενάρια πάντως έχουν οργιάσει από τότε που ο Ολάντ χώρισε από την επί χρόνια σύντροφό Βαλερί Τριερβελέρ τον περασμένο Ιανουάριο, όταν αποκαλύφθηκε η σχέση του με την 42χρονη ηθοποιό.

Σημειώνεται ότι ο Ολάντ δεν είχε παντρευτεί ούτε την Τριερβελέρ ούτε την Σεγκολέν Ρουαγιάλ με την οποία είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Κάποιοι λένε ότι ο Ολάντ νιώθει άβολα που στις υποχρεώσεις του και τις επισκέψεις του δεν συνοδεύεται από επίσημη σύζυγο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ