Κατά λάθος σε φυλακή υψίστης ασφαλείας

Κατά λάθος σε φυλακή υψίστης ασφαλείας 

Ένα πατέρας κρατουμένου στις φυλακές υψίστης ασφαλείας Cook County Jail στο Σικάγο των ΗΠΑ έκανε την καθιερωμένη εβδομαδιαία επίσκεψή του στο γιο του όταν βρέθηκε έγκλειστος κι εκείνος και μάλιστα στην απομόνωση.

Το περιστατικό συνέβη ως εξής: Όταν ζήτησε από τους φύλακες να τον οδηγήσουν στον γιο του, οι φρουροί τον ενημέρωσαν ότι είχε μετακινηθεί. Τον οδήγησαν σε ένα διαφορετικό διάδρομο και του είπαν να στρίψει δεξιά στο τέλος και να περιμένει.

Καθώς έμπαινε στο δωμάτιο όμως που του υπέδειξαν, οι σιδερένιες πόρτες έκλεισαν πίσω του. Αρχικά δεν τρόμαξε και περίμενε υπομονετικά για δύο ώρες.

Όμως κανείς δεν εμφανιζόταν. Έτσι άρχισε να φωνάζει. Τότε συνειδητοποίησε ότι βρισκόταν στο δωμάτιο της απομόνωσης για τους βίαιους κρατουμένους που ήταν υπό ανακαίνιση.

Η διευθύντρια των φυλακών Cara Smith δήλωσε: «Μετά από περίπου δύο ώρες ο άντρας κατάλαβε ότι ήταν σε λάθος δωμάτιο. Αλλά οι τοίχοι είναι από τσιμέντο και το δωμάτιο κλείνει με δύο σιδερένιες πόρτες.»

Επειδή το δωμάτιο ήταν υπό ανακαίνιση και γι αυτό νόμιζαν ότι είναι άδειο, κανένας από τους εργαζόμενους δεν περνούσε από εκεί, οπότε ο άντρας δεν έγινε αντιληπτός για τις επόμενες 32 ώρες!

Τελικά, απηυδισμένος ο πατέρας και απελπισμένος ότι δεν θα τον βρει κανείς σκέφτηκε να ενεργοποιήσει τον ψεκαστήρα της φωτιάς. Ευτυχώς το σχέδιό του πέτυχε. Έσπασε το πώμα του πυροσβεστήρα κι έτσι οι πυροσβέστες  είδαν ότι ερχόταν ένα σήμα από τις φυλακές.

“Ήταν μια απίστευτη σύμπτωση περιστατικών που οδήγησαν σε αυτό το φρικτό συμβάν” είπε η διευθύντρια των φυλακών.

 

 

http://www.mirror.co.uk

 

Διαβάστε επίσης

Αιματηρό επεισόδιο στις φυλακές Λάρισας

Συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη

Διαμαρτυρία στο Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ