ΦΩΤΟ-Της στέρησε την όραση γιατί είχε σχέση με μουσουλμάνο

ΦΩΤΟ-Της στέρησε την όραση γιατί είχε σχέση με μουσουλμάνο

Σοκάρει η εικόνα μιας γυναίκας από το Λονδίνο, η οποία υπέστη μερική τύφλωση μετά από επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε από τον πεθερό της με την πρόφαση της απιστίας.

Ο Μανχίτ Μιργκίντ πιστεύοντας λανθασμένα πως η νύφη του διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με έναν μουσουλμάνο, της επιτέθηκε με μαχαίρι και της προκάλεσε σοβαρά τραύματα στα μάτια ενώ νωρίτερα επιχείρησε να την πνίξει μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών της.

Η επίθεση συνέβη στις 18 Δεκεμβρίου του 2013 στο Ίλφορντ όταν ο δράστης πίστεψε πως η 29χρονη Τζαγκίρ Μιργκίντ διατηρούσε παράνομη σχέση με έναν παντρεμένο μουσουλμάνο, κάτι που δεν μπόρεσε να δεχθεί ο πεθερός της καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η νύφη του είναι Σιχιστές.

Ο δράστης απέφυγε να μιλήσει για το περιστατικό στους αστυνομικούς που τον μετέφεραν τραυματισμένο στο νοσοκομείο μετά την συμπλοκή ενώ το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 10 ετών και 8 μηνών κρίνοντάς τον ένοχο για το αδίκημα της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης από πρόθεση.

Ο επιθεωρητής της αστυνομίας, Τζον Ντιλένι, τόνισε πως τα ψυχολογικά τραύματα που υπέστη το θύμα θα διαρκέσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα και διευκρίνισε ότι ο δράστης έδρασε ως υπερασπιστής της «τιμής» της οικογένειας, η οποία απειλούταν από την σχέση της νύφης του με έναν άνδρα διαφορετικού θρησκεύματος.

 

Δείτε την φωτογραφία

 

Πηγή: independent.co.uk

 

Διαβάστε επίσης:

 

Οι hackers χρησιμοποιούν αδύναμα passwords

Süddeutsche: Έφυγαν οι υπουργοί που εξόργιζαν τους ψηφοφόρους

Μαζική φυγή των κατοίκων της Μοσούλης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ