Του έκλεψαν τα μετάλλια ανήμερα της επετείου

Του έκλεψαν τα μετάλλια ανήμερα της επετείου

Η βρετανική αστυνομία απηύθυνε έκκληση για πληροφορίες σχετικά με ένα «υπάλληλο» της εταιρείας ύδρευσης ο οποίος έκλεψε τα στρατιωτικά μετάλλια ανδρείας ενός 92χρονου βετεράνου του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου ανήμερα της 70ης επετείου της ιστορικής συμμαχικής απόβασης στη Νορμανδία.

Ένας άνδρας που ισχυρίστηκε ότι είναι υπάλληλος της εταιρείας ύδρευσης πήγε στο σπίτι του υπερήλικα, πρώην στρατιώτη, στο βόρειο Λονδίνο και ζήτησε να μπει μέσα για να ελέγξει την πίεση του νερού, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία. Το ίδιο βράδυ, ο βετεράνος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου αντιλήφθηκε ότι πολλά από τα πράγματα στο σπίτι του είχαν μετακινηθεί ενώ διαπίστωσε ότι είχαν κλαπεί έντεκα στρατιωτικά παράσημα ανδρείας, όπως ανακοίνωσε η Σκότλαντ Γιάρντ.

Ο 92χρονος βρετανός είχε υπηρετήσει στις τάξεις των γρεναδιέρων κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και περνούσε τον περισσότερο χρόνο του στην Ιταλία και τη Βόρεια Αφρική, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

 

Διαβάστε επίσης:

 

Η κυβέρνηση του Αφγανιστάν καταγγέλλει πακιστανική οργάνωση

Προβάδισμα για το κόμμα του Θάτσι στο Κόσοβο

Δώδεκα οι νεκροί από την επίθεση στο αεροδρόμιο του Καράτσι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ