Πέντε νεκροί από επίθεση στο αεροδρόμιο του Καράτσι

Πέντε νεκροί από επίθεση στο αεροδρόμιο του Καράτσι

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από επίθεση βαριά οπλισμένων εξτρεμιστών στο αεροδρόμιο στο Καράτσι με αποτέλεσμα να ανασταλούν όλες οι πτήσεις, όπως δήλωσαν αξιωματούχοι των υπηρεσιών ασφαλείας του Πακιστάν.

«Ο παλαιός τερματικός σταθμός στο αεροδρόμιο του Καράτσι δέχθηκε επίθεση από εξτρεμιστές», διευκρίνισε πριν από λίγη ώρα ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας στην πόλη, την οικονομική πρωτεύουσα του Πακιστάν.

Ο αξιωματικός της αστυνομίας, Ράο Μουχάμαντ Ανουάρ, δήλωσε ότι οι επιτιθέμενοι χρησιμοποίησαν αυτόματα όπλα και χειροβομβίδες κι ότι ενεπλάκησαν σε ανταλλαγές πυρών με τους άνδρες που φρουρούν το αεροδρόμιο. «Οι ανταλλαγές πυρών συνεχίζονται. Δεν γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των επιτιθέμενων, αλλά υποπτευόμαστε ότι οι τρομοκράτες που επιτέθηκαν στο αεροδρόμιο είναι τέσσερις ως έξι», προσέθεσε.

Η ιατρός, Σίμι Τζαμάλι, η οποία διευθύνει το σημαντικότερο νοσοκομείο της πόλης, το Νοσοκομείο Τζίνα, δήλωσε πως «πέντε σοροί» διακομίστηκαν σε αυτό και ότι «εισήχθη ένας τραυματίας» για να του παρασχεθούν ιατρικές φροντίδες.

Η ίδια προσέθεσε ότι οι τρεις από τους νεκρούς ήταν μέλη της υπηρεσίας ασφαλείας του αεροδρομίου και οι άλλοι δυο ήταν εργαζόμενοι στην αεροπορική εταιρεία Pakistan International Airlines.

 

Διαβάστε επίσης:

 

Ποροσένκο: Να τερματιστούν οι εχθροπραξίες

Σταματούν οι εργασίες για τον South Stream

Σε εξέλιξη η “επίκληση για την ειρήνη” στο Βατικανό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ