Ελληνόπουλο συμπρωταγωνιστεί με τον Ράσελ Κρόου

Ελληνόπουλο συμπρωταγωνιστεί με τον Ράσελ Κρόου

Ένα 11χρονο Ελληνόπουλο θα είναι συμπρωταγωνιστής του Ράσελ Κρόου στην νέα του ταινία, της οποίας γυρίσματα έγιναν και στην Τουρκία. Πρόκειται για τον Ντίλαν Γεωργιάδη, μαθητή της πέμπτης δημοτικού από τη Μελβούρνη.

Στο φιλμ ο Ντίλαν ερμηνεύει ένα Τουρκόπουλο και υποχρεώθηκε μάλιστα να μάθει και λίγα τουρκικά. Για περίπου ενάμιση μήνα παράτησε τα μαθήματά του, στο δημοτικό σχολείο του McKinnon, και πήγε στο Σίδνεϊ όπου έκανε γυρίσματα επί τέσσερις εβδομάδες και ακολούθως στην Κωνσταντινούπολη για άλλες δυο εβδομάδες.

Ο μικρός Ντίλαν είπε ότι ο Ράσελ Κρόου ήταν άψογος μαζί του. «Με βοήθησε πάρα πολύ και προσπαθούσε να με διασκεδάσει. Τα πάντα τα έκανε με χιούμορ» ανέφερε. Τώρα πάντως δηλώνει ευτυχής που επέστρεψε στο σχολείο του και ατους συμμαθητές του.

Σημειώνεται ότι το σενάριο της ταινία αυτής με τίτλο «The Water Diviner» το έχει γράψει ο ομογενής Ανδρέα Αναστάσιος (Andrew Anastasios), ο οποίος συνεργάστηκε με τον Andrew Knight, και τη σκηνοθετεί ο ίδιος ο Ράσελ Κρόου.

Η δράση του φιλμ τοποθετείται στο 1919, με κεντρικό ήρωα έναν Αυστραλό πατέρα, που ταξιδεύει στην Τουρκία, προκειμένου να βρει τους δύο γιους του, αγνοούμενους μετά τη μάχη της Καλλίπολης, το 1915.

Η ταινία, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει σκηνές και από την απόβαση των Ελλήνων στη Μικρά Ασία το 1919 και από μια επίθεση, που φέρεται να έκαναν Έλληνες σε τρένο, που μετέφερε Τούρκους στρατιώτες. Μέσα στο τραίνο αυτό ήταν και ο Κόνορ, ο ήρωας, που υποδύεται ο Κρόου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ