ΦΩΤΟ-“Έσερνε” το μωρό με το νυφικό της

ΦΩΤΟ-“Έσερνε” το μωρό με το νυφικό της

Την κατακραυγή των ΜΜΕ αλλά και πολλών φίλων και συγγενών έχει δεχτεί ένα ζευγάρι από το Τενεσί που είχε την ιδέα να τοποθετήσει το νεογέννητο βρέφος του πάνω στην ουρά του νυφικού για να σέρνεται πίσω από τους γονείς του καθώς η μητέρα του προχωρούσε… μέσα στον ιερό ναό.

Η μητέρα του μόλις ενός μηνός βρέφους, η  Shona Carter-Brooks υπερασπίζεται την απόφασή της να σέρνει τη νεογέννητη Aubrey πάνω στο νυφικό λέγοντας ότι ήταν ξύπνια και ασφαλής καθώς την προστάτευε ο Χριστός.

Ένας φίλος του ζευγαριού στο Facebook έγραψε ότι συγκινήθηκε τόσο από το θέαμα που δάκρυσε! Είναι πολλοί περισσότεροι όμως εκείνοι που δεν είδαν συμπαθητικά όλα όσα έγιναν και πιστεύουν ότι το περιστατικό πρέπει να καταγγελθεί στις υπηρεσίες κοινωνικής προστασίας για να προστατευθεί το παιδί.

Η Carter-Brooks, που έχει κι άλλη μία κόρη, ανάρτησε μια απάντηση προς όλους όσους την κατηγορούν στο  Facebook, όπου λέει ότι όλοι έχουν εύκολο το να πουν κάτι αρνητικό αλλά στο Vera Wang νυφικό της είχαν προσαρμόσει την ουρά με τέτοιο τρόπο ώστε να χωράει το βρέφος με ασφάλεια. Υπογραμμίζει μάλιστα ότι στο πλάι της έχει πάντα τον Ιησού που την προστατεύει.

Δείτε τις φωτογραφίες

 

Πηγή: buzzfeed.com

 

Διαβάστε επίσης

ΒΙΝΤΕΟ-Βρέφος δύο μηνών λέει «σ’ αγαπώ»

ΒΙΝΤΕΟ-Η θαυματουργή αγάπη της μάνας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ