ΦΩΤΟ-Η «άτακτη» Τζάκι Κένεντι

ΦΩΤΟ-Η «άτακτη» Τζάκι Κένεντι

Αν και έγινε γνωστή για τη σικ κι εκλεπτυσμένη εμφάνισή της που παρέπεμπε σε μια αυστηρή προσωπικότητα, στην πραγματικότητα, όπως αποκαλύπτει μια νέα βιογραφία, η Τζάκι ήταν ένα… άτακτο κορίτσι με αδυναμία στους άντρες!

Η νέα βιογραφία της που κυκλοφορεί στις 7 Ιουνίου με τον τίτλο «Τζάκι Κένεντι Ωνάση: Μια ζωή πέρα και από τα πιο τρελά της όνειρα» αναφέρει ότι εκτός από το επικό ειδύλλιό της με τον Πρόεδρο της Αμερικής, είχε ερωτικές σχέσεις με όλους τους Κένεντι αλλά και με τον Πωλ Νιούμαν, τον Γκρέγκορι Πεκ, τον  Φρανκ Σινάτρα και τον Μάρλον Μπράντο.

 Το βιβλίο χαρακτηρίζεται «καυτό, μη λογοκριμένο και καθόλου… απολογητικό».

Οι σχέσεις της, όπως γράφουν οι συγγραφείς Darwin Porter και Danforth Prince, δεν ήταν θυελλώδεις  μόνο πριν και μετά τον γάμο της αλλά και κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου με τον Τζον Κένεντι. Άλλωστε κι εκείνος είναι γνωστό ότι δεν ήταν ο πιο πιστός σύντροφος!

Στο βιβλίο μπορεί να διαβάσει κάποιος περισσότερες από  20 ιστορίες διάσημων προσωπικοτήτων που αναφέρονται στη σχέση τους με την Τζάκι. Ξεχωρίζουν τα ονόματα των Warren Beatty, Paul Newman, Gregory Peck, Frank Sinatra, Marlo Brando, William Holden και Peter Lawford.

Δεν ήταν όμως μόνο οι διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ που την τράβαγαν σαν μαγνήτης. Είχε ιδιαίτερη αδυναμία και στην οικογένεια Κένεντι. Υπήρχε ανέκαθεν μια φημολογία για την ιδιαίτερη σχέση της Τζάκι με τον Μπόμπι Κένεντι (σ.σ. αδερφό του Τζον Κένεντι) μετά την δολοφονία του Τζον το 1963, αλλά σύμφωνα με αυτή τη βιογραφία η κυρία Προέδρου είχε ερωτική σχέση και με τον άλλο αδερφό τον Τέντι Κένεντι.

Η Τζάκι ήταν μια γυναίκα παθιασμένη που ήθελε να ζει τον έρωτα, γράφουν οι συγγραφείς:  «Ήθελε να έχει την κατάσταση στα χέρια της. Σε πλησίαζε και σου έλεγε κοφτά: ”Θέλεις να περάσουμε τη νύχτα μαζί;”». Οι σελίδες καταγράφουν μια άκρως απογοητευτική ερωτική ζωή με τον JFK, γεγονός που την οδήγησε στην κατάθλιψη και σε ειδική κλινική στη Μασαχουσέτη, εκεί όπου υπεβλήθη σε βάρβαρες θεραπείες ηλεκτροσόκ.

«Αλλά κάτω από αυτή την παγωμένη επιφάνεια κρυβόταν μια παθιασμένη γυναίκα που ήθελε… να φάει τον έρωτα με το κουτάλι! Και μέσα σε όλα αυτά υπήρχαν και οι πολλές εξωσυζυγικές περιπέτειες του προέδρου, συζύγου της…» γράφει στο άρθρο της η Daily Mail.

Τι λένε οι σταρ για τη σχέση τους με την Τζάκι

Ο ίδιος ο Marlo Brando περιγράφει στην αυτοβιογραφία του το 1999 μια βραδιά κραιπάλης στο Jockey Club στην Ουάσινγκτον το 1964 απ’ όπου έφυγαν από την πίσω πόρτα για να αποφύγουν τους δημοσιογράφους και πήγαν στο σπίτι της Τζάκι. Αφού έφαγαν κάτι, η Τζάκι χαμήλωσε τα φώτα έβαλε μουσική και προσπάθησε να αποπλανήσει τον Μπράντο. «Τριβόταν πάνω μου», έγραφε χαρακτηριστικά. Ο Μπράντο φυσικά δεν αντιστάθηκε και η ερωτική τους συνεύρεση έγινε στον καναπέ…

 

Από μικρή δεν την χωρούσε η μικρή κοινωνία του Νιούπορτ. Η μαύρη Μέρκιουρι που της αγόρασε ο πατέρας της λειτουργούσε για εκείνη ως δόλωμα για τους νέους της εποχής. «Ήθελα να αποπλανήσω όσο το δυνατόν περισσότερους στην πίσω θέση του αυτοκινήτου μου», έλεγε καμαρώνοντας στον Γκορ Βιντάλ.

Η Τζάκι κατάφερε να πείσει τον πατέρα της να την στείλει για σπουδές στην Γαλλία. Η Σορβόννη της άνοιξε διάπλατα τις πόρτες της διεθνούς πια καλής κοινωνίας.

Έπαιρνε καθημερινά το κοκτέιλ της στο μπαρ του ξενοδοχείου Ριτζ, κάπνιζε τα τσιγάρα σύμβολο της εποχής τα Gauloise και είχε πάντα δίπλα της έναν όμορφο άντρα. Ανάμεσα σε αυτές τις σχέσεις η Τζάκι είχε σχέση μιας βραδιάς με τον Πωλ Νιούμαν το 1968 στο ξενοδοχείο Καρλάϊλ της Νέας Υόρκης.

Τι της έμεινε από εκείνη την βραδιά; Ότι ο Νιούμαν και ο Κέννεντι είχαν το ίδιο μόριο!

Την Τζάκι άρχισε να φλερτάρει επίμονα και ο Αριστοτέλης Ωνάσης. Ο Τέντι προσπάθησε να την πείσει να μην τον παντρευτεί αλλά εκείνη ήταν ανένδοτη.  Μάλιστα όταν ανακοινώθηκε ο γάμος τους εκείνος πήγε μαζί της στην Αθήνα για να διαπραγματευθούν το προγαμιαίο συμβόλαιο.

Η Τζάκι παντρεύτηκε τον Ωνάση το 1968 και είχαν έναν «ανοικτό» γάμο μέχρι τον θάνατό του το 1975.

Στα χρόνια που ακολούθησαν οι εραστές της ήταν πολλοί και διάσημοι. Από τον Κρίστιαν Μπάρναρντ τον διάσημο καρδιοχειρουργό, τον Βρετανό κωμικό Πίτερ Κούκ, τον δημοσιογράφο Πίτερ Χάμιλ κ. α.

Αυτό που επισημαίνεται στο βιβλίο, από μαρτυρίες φίλων, είναι ότι αυτό το «ξεπέταγμα» της Τζάκι είναι μια κρυφή και ανείπωτη εκδίκηση στο πρόσωπο του άτακτου Τζον.

 

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ