• Βασάνιζε τα παιδιά του και τη γυναίκα του

  5:53 μμ, Τετάρτη 28 Μάι 2014 5:53 μμ, Τετάρτη 28 Μάι 2014

  Βασάνιζε τα παιδιά του και τη γυναίκα του

  Ένας Νοτιοαφρικανός κατηγορείται για τον βασανισμό της γυναίκας και των παιδιών του.

  Ο επιχειρηματίας 36 ετών κατηγορείται ότι βασάνιζε τα παιδιά του με ηλεκτρικό ρεύμα και τα έκαιγε με μια συσκευή συγκόλλησης. Η συζυγός του είπε στους αστυνομικούς ότι την έγδυνε τακτικά, την έδενε και τη χτυπούσε, ενω μια ιατρική έκθεση αναφέρει ότι η μεγαλύτερη από τις κόρες του άνδρα, ηλικίας 16 ετών, ήταν σεξουαλικά ενεργή παρόλο που δεν είχε βγει ποτέ από το σπίτι.

  Η αστυνομία επιβεβαίωσε επίσης ότι ο άνδρας κρατούσε έγκλειστους τη γυναίκα και τα παιδιά του επί 16 χρόνια, πρόσθεσε ο Γιάνσεν.

  Μπροστά από την αίθουσα του δικαστηρίου κάποιοι διαδηλωτές ζητούσαν από την αστυνομία να τους παραδώσει τον κατηγορούμενο. «Ας τον δώσουν σε εμάς. Ξέρουμε τι να κάνουμε», είπε ένας εξ αυτών. «Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι τέτοια πράγματα συμβαίνουν σήμερα κάτω από τα μάτια μας», πρόσθεσε ένας άλλος.

  Ο επιθεωρητής Γιάνσεν διευκρίνισε ότι οι γείτονες ενημέρωσαν την αστυνομία την προηγούμενη εβδομάδα αφού ένας από τους γιους του ζευγαριού, ηλικίας 11 ετών, κατάφερε να ξεφύγει.

  Ο πατέρας πήγε να τον βρει στο σπίτι των γειτόνων και στη συνέχεια τον τιμώρησε: Του κράτησε το κεφάλι κάτω από το νερό στην πισίνα του σπιτιού και τον χτύπησε, σύμφωνα με την αστυνομία. Μετά έκρυψε το αγόρι στη αποθήκη τόσο καλά που οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν όταν έφτασαν στο σπίτι.

  Οι αρχές πήραν τα άλλα τέσσερα παιδιά, ενώ ο άνδρας τους είπε ότι ο γιος του έφυγε. Στη συνέχεια τον έστειλε να μείνει στους γονείς του, όμως λίγες ημέρες αργότερα η μητέρα του έσπασε και ομολόγησε στους αστυνομικούς πού βρισκόταν.

  Τα παιδιά βρίσκονται σε ασφαλές μέρος, μακριά από τη μητέρα τους την οποία επίσης ερευνά η αστυνομία, είπε ο Γιάνσεν.

  Σύμφωνα με την εφημερίδα Beeld, το «σπίτι του τρόμου» διέθετε ακριβά έπιπλα, αλλά τα παιδιά μοιράζονταν το ίδιο κρεβάτι. Η εφημερίδα αναφέρει ότι είναι πολύ βρώμικο και γεμάτο αλυσίδες, σκοινιά και DVD με πορνογραφικό περιεχόμενο.

  Οι γείτονες δήλωσαν ότι δεν γνώριζαν πως το ζευγάρι είχε πέντε παιδιά.

  Πηγή: ΑΜΠΕ

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα