Η απόφαση του δικαστηρίου για τη διαμάχη ανάμεσα σε Apple και Samsung

Η απόφαση του δικαστηρίου για τη διαμάχη ανάμεσα σε Apple και Samsung

Το ποσό των 119,6 εκατομμυρίων δολαρίων θα κληθεί να πληρώσει η Samsung στην Apple. Αυτή είναι η απόφαση του ομοσπονδιακού δικαστηρίου των ΗΠΑ, όπως ανέφερε το Reuters. Η Apple είχε προσφύγει στα δικαστήρια κατηγορώντας τη Samsung ότι παραβίασε τέσσερα διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Για τα δύο η Apple δικαιώθηκε, για τα άλλα δύο όχι και έτσι το δικαστήριο αποφάσισε ότι η Samsung πρέπει να αποζημιώσει την Apple με 119,6 εκατομμύρια δολάρια.  

Βέβαια και η Samsung κέρδισε κάτι από τη δίκη, αφού το δικαστήριο αποφάσισε ότι η Apple παραβίασε μία από τις πατέντες της Samsung και η Apple θα κληθεί να πληρώσει το ποσό των 158.400 δολαρίων ως αποζημίωση στη Samsung. 

Όπως αναφέρουν, πάντως, τα δημοσιεύματα υπάρχει περίπτωση τα συγκεκριμένα ποσά να μειωθούν στη συνέχεια, δεδομένου ότι υπάρχει δεδικασμένο με ανάλογες περιπτώσεις.

Αναλυτές από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού αναφέρουν ότι το αποτέλεσμα της δίκης δεν επιτρέπει σε κανέναν να πανηγυρίζει ή να στεναχωριέται, δεδομένου ότι και οι δύο εταιρείες έχασαν και κέρδισαν από αυτήν την υπόθεση. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ