ΒΙΝΤΕΟ-Τραγωδία ο επίλογος του θρίλερ με το Boeing

ΒΙΝΤΕΟ-Τραγωδία ο επίλογος του θρίλερ με το Boeing 

 

Μία ημέρα μετά την λιτή ανακοίνωση των Μαλαισιανών αερογραμμών, ότι το αεροσκάφος κατέπεσε στο νότιο Ινδικό Ωκεανό, 2.500 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Περθ, οι συγγενείς των επιβατών της μοιραίας πτήσης δεν μπορούν να πιστέψουν ότι οι χειρότεροι τους φόβοι επιβεβαιώθηκαν.

Όπως αναφέρει το CNN, τα δυσάρεστα νέα για τις οικογένειες των επιβατών που επέβαιναν στο αεροσκάφος της Malaysia Airlines, δεν σταματούν εδώ, καθώς λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών οι αυστραλιανές αρχές αναγκάστηκαν να ματαιώσουν τις έρευνες.  

«Θα πρέπει να περιμένετε τουλάχιστον μια μέρα ακόμα. Οι θυελλώδεις άνεμοι, τα μεγάλα κύματα και οι έντονες βροχοπτώσεις, που επικρατούν στην περιοχή είναι  επικίνδυνες για να πραγματοποιηθούν εναέριες και θαλάσσιες έρευνες», τόνισε αξιωματούχος των αυστραλιανών αρχών στις οικογένειες των θυμάτων και πρόσθεσε ότι οι έρευνες θα συνεχιστούν την Τετάρτη.  

Την ίδια στιγμή, η αστυνομία εστιάζει στα πιθανά σενάρια για το τι έχει συμβεί με το αεροσκάφος, τα οποία είνα: μια πιθανή αεροπειρατεία, δολιοφθορά, ψυχολογικά προβλήματα των επιβατών ή του πληρώματος.

Τέλος, συγκλονίζουν οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, με τους συγγενείς των επιβατών του Boeing, αμέσως μετά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού της Μαλαισίας ότι δεν υπάρχουν επιζώντες από το αεροσκάφος.

 

 

Πηγή βίντεο youtube Today World News

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ