ΒΙΝΤΕΟ-Ο Ewan McGregor για τα παιδιά της Συρίας

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Ewan McGregor για τα παιδιά της Συρίας

Ο πρεσβευτής “Καλής Θέλησης” της UNICEF Ewan McGregor  στέλνει το δικό του μήνυμα για τα παιδιά της Συρίας, όπως και πολλοί άλλοι διάσημοι.

Το «No Lost Generation» είναι μια ολοκληρωμένη καμπάνια για τη στήριξη της εκπαίδευσης και της προστασίας των παιδιών που πλήττονται από τη σύγκρουση στη Συρία, τη συλλογή των πόρων και την εφαρμογή κρίσιμων πρωτοβουλιών στο πεδίο για να εφοδιαστούν τα παιδιά αυτά με τις απαραίτητες δεξιότητες και να λάβουν την ψυχολογική υποστήριξη που απαιτείται για να βοηθήσουν στη διαμόρφωση ενός καλύτερου, ειρηνικού μέλλοντος για τη Συρία και την ευρύτερη περιοχή. Η δημόσια εκστρατεία εμπνέει τους πολίτες να γίνουν υπερασπιστές για τα παιδιά της Συρίας, στρέφοντας ξανά την προσοχή στην ανάγκη να σταματήσει η βία και οι κακουχίες που υφίστανται τα παιδιά, για την εξασφάλιση της πρόσβασης στην ανθρωπιστική βοήθεια και τον σεβασμό στο διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο, καθώς επίσης για την επένδυση στους τομείς της προστασίας, της εκπαίδευσης και της οικοδόμησης της ειρήνης. Περισσότερα στο: www.championthechildrenofsyria.org

“Τα παιδιά της Συρίας συνεχίζουν να πληρώνουν ένα βαρύ τίμημα καθώς η κρίση μπαίνει στον τέταρτο χρόνο της. Χωρίς επείγουσες προσπάθειες να ξανακερδίσουμε την εκπαίδευση αυτών των παιδιών, μπορεί να γίνουν μια χαμένη γενιά. Για αυτό συντάχθηκα με τη UNICEF και υπέγραψα το -No Lost Generation call to action-.

Παρακαλώ κάντε και σεις το ίδιο τώρα. Σας ευχαριστώ” λέει ο Ewan McGregor.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ