ΒΙΝΤΕΟ-Ένα εφιαλτικό σενάριο της εξαφάνισης του Boeing

ΒΙΝΤΕΟ-Ένα εφιαλτικό σενάριο της εξαφάνισης του Boeing

 

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του προέδρου της Επιτροπής Εσωτερικής Ασφάλειας της αμερικανικής Βουλής, ο οποίος παραλληλίζει την υπόθεση του Boeing της Malaysia Airlines, που εκτελούσε την πτήση MH370 και εξαφανίστηκε από τα ραντάρ στις 8 Μαρτίου, με σενάρια τύπου 11ης Σεπτεμβρίου, τη στιγμή μάλιστα που το σενάριο της τρομοκρατικής επίθεσης παραμένει ανοικτό.

Επίσης, όπως ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία Malaysia Airlines, ο συγκυβερνήτης της πτήσης MH370 ήταν εκείνος που πρόφερε τις τελευταίες λέξεις, που εστάλησαν από το πιλοτήριο του Boeing 777 προς τον πύργο ελέγχου, πριν εκείνο εξαφανισθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, είχε καταγραφεί μία τελευταία – πολύ σύντομη συνομιλία ανάμεσα στο Κέντρο Ελέγχου και το αεροσκάφος, αφού ήδη είχαν κλείσει κάποια συστήματα εντοπισμού. Σε αυτή ακουγόταν κάποιος να λέει «όλα καλά. Καληνύχτα». Όπως προκύπτει από τις πρώτες πληροφορίες, αυτός που μίλησε ήταν ο νεαρός συγκυβερνήτης, τον οποίο οι αρχές έχουν περιγράψει ως ένα άτομο που απολάμβανε τη συντροφιά ωραίων γυναικών. Μάλιστα, κάποια στιγμή, είχε καλέσει και δύο γυναίκες στο πιλοτήριο. Σημειώνεται ότι ο συγκυβερνήτης ετοιμαζόταν να παντρευτεί.

Δείτε το βίντεο από το MEGA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ