Πυρηνική απειλή από την Ρωσία

Πυρηνική απειλή από την Ρωσία

«Η Ρωσία είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που είναι ικανή να μετατρέψει τις ΗΠΑ σε ραδιενεργό στάχτη», δήλωσε απόψε ο κεντρικός παρουσιαστής του ρωσικού κρατικού τηλεοπτικού δικτύου Rossiya 24, Ντμίτρι Κισέλεφ, με φόντο φωτογραφία από πυρηνικό μανιτάρι, κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας εκπομπής του με τίτλο, «Οι ειδήσεις της εβδομάδας”, η οποία εκπέμπει τις θέσεις του Κρεμλίνου για τη διεθνή πολιτική.

Η σημερινή εκπομπή είχε ως κεντρικό θέμα την καταδίκη από τις ΗΠΑ του δημοψηφίσματος για την ένωση της Κριμαίας με τη Ρωσία, σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο Ντμίτρι Κισέλεφ διορίσθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο από τον Βλαντίμιρ Πούτιν επικεφαλής ενός νέου θεσμού ενημέρωσης που περιλαμβάνει το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti, το τηλεοπτικό δίκτυο RT και το ραδιοφωνικό δίκτυο Η Φωνή της Ρωσίας.

«Η αντικειμενικότητα είναι ένας μύθος που θέλουν να μάς επιβάλουν. Η συντακτική πολιτική πρέπει να συνδέεται με την αγάπη για τη Ρωσία», είχε δηλώσει κατά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ