ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από το Boeing

ΒΙΝΤΕΟ-Ντοκουμέντο από το Boeing που χάθηκε 

Ένα βίντεο λίγο πριν την επιβίβαση στο Boeing 777 των Μαλαισιανών αερογραμμών είδε το φως της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρει το koolnews.gr πρόκειται για ένα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου στην Κουάλα Λουμπούρ ελάχιστα λεπτά πριν την τραγωδία όπου απαθανατίζονται  ο πιλότος του μοιραίου αεροσκάφους Ζάκαρι Αχμάντ Σαχ και ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους καθώς περνούν την πύλη ελέγχου του αεροδρομίου.

Οι αρχές δεν έχουν καταφέρει ακόμα να εντοπίσουν το αεροσκάφος της Malaysia Airlines, το οποίο χάθηκε από τα ραντάρ τα ξημερώματα του Σαββάτου, καθώς εκτελούσε πτήση από την Κουάλα Λουμπούρ με προορισμό το Πεκίνο.

Δείτε το βίντεο

Παράλληλα όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg, έχουν αποστείλει πλοία προκειμένου να ερευνήσουν συντρίμμια που φέρεται πως είχαν εντοπιστεί στην επιφάνεια της Θάλασσας της Νότιας Κίνας. Η περιοχή στην οποία πραγματοποιούνται οι έρευνες βρίσκεται 60 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της παραθαλάσσιας πόλης Βουνγκ Τάου του Βιετνάμ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της πολιτικής αεροπορίας, Λάι Σαν Ταν. Στην περιοχή έχουν σταλεί βιετναμέζικα πλοία για να ερευνήσουν αυτό που φαίνεται πως είναι μεταλλικά κομμάτια, αναφέρει το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων σύμφωνα με την ενημέρωση στο Ανόι της επιτροπής έρευνας και διάσωσης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ