Νέα «ύποπτη» συνομιλία του Ερντογάν με τον γιο του

Νέα «ύποπτη» συνομιλία του Ερντογάν με τον γιο του

Μια δεύτερη «περίεργη» συνομιλία του Ταγίπ Ερντογάν με τον γιο του, Μιλάλ, έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα στο youtube.

Όπως γράφει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, πρόκειται για διάλογο του Τούρκου πρωθυπουργού με τον γιο του, κατά τη διάρκεια του οποίου του ζητά να μη δεχθεί ένα χρηματικό ποσό που του προσφέρθηκε στο πλαίσιο επιχειρηματικής συμφωνίας, αλλά να ζητήσει περισσότερα χρήματα. Το βίντεο δημοσιεύθηκε την Τετάρτη από ανώνυμο χρήστη.

Ο Ερντογάν δήλωσε ότι η προηγούμενη, πρώτη ανάρτηση, που περιέχει μια τηλεφωνική του συνδιάλεξη στον ιστότοπο αυτό (σε εκείνη ο Τούρκος πρωθυπουργός φέρεται να λέει στο γιο του Μπιλάλ πώς να κρύψει μεγάλα χρηματικά ποσά, καθώς άρχιζε η έρευνα για διαφθορά σε βάρος μελών της κυβέρνησής του) ήταν κατασκευασμένη, προϊόν ενός «επαίσχυντου μοντάζ» από τους πολιτικούς του αντιπάλους.

«Μην τα πάρεις. Αυτό που μας υποσχέθηκε, πρέπει να το φέρει. Εάν δεν το φέρει, δεν χρειάζεται», ακούγεται να λέει η φωνή στη νέα ηχογραφημένη συνομιλία, η οποία σύμφωνα με τον χρήστη που την ανήρτησε στο YouTube με το ψευδώνυμο Haramzadeler, ανήκει στον Ερντογάν.

«Οι άλλοι φέρνουν. Γιατί αυτός δεν μπορεί να φέρει; Τι νομίζουν δουλειά; Μην ανησυχείς όμως, θα έρθουν στην αγκαλιά μας», λέει η φωνή.

Το πρακτορείο ειδήσεων Reuters ανέφερε ότι δεν μπορεί να επαληθεύσει την αυθεντικότητα της συνομιλίας.

«Θα εξετάσουμε εάν οι υποκλοπές αυτές είναι ψεύτικες ή όχι» δήλωσε για το θέμα ανώτατος κυβερνητικός αξιωματούχος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ