ΦΩΤΟ-Στη Βουλή με «ροζ» περιοδικό

ΦΩΤΟ-Στη Βουλή με «ροζ» περιοδικό

Ένας Ισπανός πολιτικός συνελήφθη να κοιτάζει περιοδικό με γυμνές γυναίκες μέσα στο Κοινοβούλιο κατά τη διάρκεια συνεδρίασης. Προφανώς τα όσα έδειχνε το περιοδικό είχαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τη συζήτηση της Βουλής. Το πιθανότερο όμως είναι, οι ψηφοφόροι του  71χρονου Miguel Angel Revilla, που είναι  πρώην πρόεδρος της Αυτόνομης Κοινότητας της Κανταβρίας και αρχηγός τοπικού κόμματος, θα ήθελαν να προσέχει καλύτερα όταν πρόκειται να ψηφίσει .

Το περιοδικό το μετέφερε μέσα σε έναν υπηρεσιακό φάκελο κι έτσι όταν το άνοιξε, χρησιμοποίησε τον φάκελο για να κρύψει το πιπεράτο εξώφυλλο.

Ο φωτογράφος  Andres Fernandez, της τοπικής εφημερίδας El diario Montañes, που βρισκόταν μέσα στη Βουλή όμως, δεν του χαρίστηκε και τον απαθανάτισε αποκαλύπτοντας ότι ο πολιτικός δεν κοιτούσε τις σημειώσεις του αλλά μια καλλίγραμμη γυμνή γυναίκα.

Η δικαιολογία του πολιτικού ήταν ότι διάβαζε το περιοδικό Interviu το οποίο έχει περιεχόμενο ροζ, επειδή είχε ένα άρθρο σχετικά με τον πρώην πρόεδρο της τράπεζας Caja Madrid, Miguel Blesa. «Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο για τον Blesa, σίγουρα με έπιασαν να το διαβάζω» έγραψε στο Twitter

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ