Η Γαλλική προεδρία διαψεύδει τα “περί χωρισμού”

Η Γαλλική προεδρία διαψεύδει τα “περί χωρισμού”

 

Η γαλλική προεδρία αντικρούει αναφορές των ΜΜΕ ότι ο Φρανσουά Ολάντ θα ανακοινώσει σήμερα επίσημα το χωρισμό του από τη σύντροφό του Βαλερί Τριερβελέρ.

Το γραφείο του προέδρου στο Μέγαρο των Ηλυσίων είπε στο BBC ότι έχουν κυκλοφορήσει ” ψευδείς φήμες ” στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης .

Υπενθυμίζεται ότι μετά την αποκάλυψη της κρυφής σχέσης του Ολάντ με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ από το περιοδικό Closer,  η Τριερβελέρ πέρασε μια εβδομάδα στο νοσοκομείο μετά τις αποκαλύψεις.

Ο Γάλλος  Πρόεδρος, ο οποίος δεν έχει αρνηθεί ότι έχει σχέση με την Γκαγιέ, παραδέχτηκε ότι υπήρξε μια “δύσκολη στιγμή” στη σχέση του με την Τριερβελέρ.

Την Πέμπτη κα Τριερβελέρ απέλυσε τον δικηγόρο της λέγοντας ότι είχε την πρόθεση να τελειώσει τη σχέση της με τον κ. Hollande ” με τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπρέπεια”.

Πηγές που βρίσκονται κοντά στον Φρανσουά Ολάντ είπαν στα γαλλικά ΜΜΕ ότι η προεδρία θα προβεί σε επίσημη ανακοίνωση το Σάββατο .

Όμως, απαντώντας στα αρχικά δημοσιεύματα,  ένας εκπρόσωπος του Ελυζέ δήλωσε στο BBC :

Δεν θα υπάρξει ανακοίνωση σήμερα ( Σάββατο). Είναι ψευδείς φήμες που κυκλοφορούν στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης “

Η Τριερβελέρ μεταβαίνει αύριο στην Ινδία την Κυριακή για να στηρίξει το έργο της γαλλικής φιλανθρωπικής οργάνωσης “Δράση Κατά της Πείνας”.

Από τότε που βγήκε στο νοσοκομείο , διαμένει στην προεδρική κατοικία La Lanterne , κοντά στις Βερσαλλίες .

 

“Δέχεται την κατάσταση ως τετελεσμένο γεγονός , αλλά είναι αφήνει τον Ολάντ να πάρει την πρωτοβουλία, είπε άτομο του περιβάλλοντος της Τριερβελέρ στην εφημερίδα Le Parisien .

Οι δυο τους δεν έχουν παντρευτεί. Ανακοίνωσε της σχέση τους 6 μήνες μετά το χωρισμό του με την προηγούμενη σύντροφό του, Σεγκολέν Ρουαγιάλ με την οποία ο Ολάντ έχει τέσσερα παιδιά.

Κα Trierweiler και ο κ. Hollande δεν έχουν παντρευτεί . Ανακοίνωσε τη σχέση τους έξι μήνες μετά έφυγε από την προηγούμενη σύντροφό του , one-time γαλλική προεδρικός υποψήφιος Σεγκολέν Ρουαγιάλ , με την οποία έχει τέσσερα παιδιά .

Από την πλευρά της, η Ζουλί Γκαγιέ ανακοίνωσε ότι μηνύει το περιοδικό Closer , το οποίο δημοσίευσε τις επίμαχες φωτογραφίες, για παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής . Το περιοδικό είχε γράψει ότι η σχέση ξεκίνησε το 2012, κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ