Έστειλε τη Βαλερί στην Ελλάδα για να γλεντήσει με την Ζουλί

Έστειλε τη Βαλερί στην Ελλάδα για να γλεντήσει με την Ζουλί 

Σύμφωνα με τις τελευταίες αποκαλύψεις, το περασμένο καλοκαίρι ο Ολάντ άφησε την Βαλρί Τριερβελέρ να παραθερίσει μόνη της στην Ερμιόνη, ενώ εκείνος είχε «φόρτο εργασίας» με την ερωμένη του στη γαλλική επαρχία.

Για το «Ελληνικό» καλοκαίρι της Βαλερί Τριερβελέρ τον περασμένο Αύγουστο είχαν γραφτεί πολλά στον ελληνικό και γαλλικό τύπο. Αυτό όμως που δεν γνωρίζαμε τότε, όταν η ανεπίσημη «πρώτη κυρία» της Γαλλίας παραθέριζε στην Ερμιόνη με τα παιδιά της και ο Ολάντ υποτίθεται βρισκόταν στη χώρα του λόγω του φόρου εργασίας και για να δώσει το «καλό παράδειγμά» στους υπουργούς του, είναι ότι στην πραγματικότητα ο Γάλλος πρόεδρος εκμεταλλεύθηκε την απουσία της συντρόφου του για να συναντήσει την ερωμένη του στη γαλλική επαρχία.

Τι κι αν ήλπιζε η Τριερβελέρ να πάει κι εκείνος στη Ελλάδα να τη βρει έστω για το Σαββατοκύριακο, τι κι αν κυκλοφορούσαν φήμες ότι ο Ολάντ θα κατέφθανε στη χώρα μας για κρουαζιέρα, τώρα το περιοδικό Closer αποκαλύπτει ότι ο Γάλλος πρόεδρος είχε πάει την Πέμπτη 19 Ιουλίου στην πόλη Τιλ της κεντρικής Γαλλίας για να παρακολουθήσει μια συναυλία της Ολίβια Ρουίζ, φίλης της ερωμένης του, Ζουλί Γκαγιέ, η οποία βρισκόταν στα παρασκήνια! «Την επόμενη τον πετύχαμε στην αγορά της Τιλ μαζί με τον κριτικό κινηματογράφου Τιερί Σεζ και τη… Ζουλί Γκαγιέ» θυμάται ο Μεριέλ Βιτ, δημοσιογράφος σε τοπικό μέσο.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ