Κρυφή ερωτική ζωή και στις εκλογές

Κρυφή ερωτική ζωή και στις εκλογές

 

Ρεπορτάζ: Μουζακίτης Σπύρος

Κάτι παραπάνω από… πολυάσχολος φαίνεται πως ήταν ο Φρανσουά Ολάντ την άνοιξη του 2012, όταν έδινε μάχη με τον Νικολά Σαρκοζί στις προεδρικές εκλογές. Κι αυτό γιατί – αν το νέο δημοσίευμα του Closer είναι αληθές – εκτός από την καμπάνια του και τις συνεχείς μετακινήσεις στο εσωτερικό της χώρας προκειμένου να πείσει τους ψηφοφόρους ότι είναι κατάλληλος για την προεδρία, ο «άτακτος» σοσιαλιστής ηγέτης είχε και δύο παράλληλες σχέσεις…

Το σκανδαλοθηρικό περιοδικό, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από το δημοσίευμα της προηγούμενης Παρασκευής, που είχε σαν αποτέλεσμα να νοσηλεύεται εδώ και μία εβδομάδα σε νοσοκομείο του Παρισιού η Βαλερί Τριερβελέρ, συνέχισε χθες τις αποκαλύψεις για τις περιπέτειες του Ολάντ. Στο νέο τεύχος που είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στον πρόεδρο της Γαλλίας, το Closer ισχυρίζεται ότι η σχέση του με την Ζουλί Γκαγέ είχε ξεκινήσει πριν δύο χρόνια, ενώ το ζευγάρι έχει και δεύτερη ερωτική φωλιά δυτικά του Παρισιού – εκτός από το διαμέρισμα που βρίσκεται κοντά στο Προεδρικό Μέγαρο.

Μίλησε με δημοσιογράφο η Τριερβελέρ

Στο μεταξύ, δημοσιεύματα στη Γαλλία αναφέρουν ότι η Βαλερί Τριερβελέρ μίλησε από το νοσοκομείο όπου βρίσκεται σε δημοσιογράφο την Πέμπτη και ανέφερε ότι οι γιατροί της έχουν συστήσει να μην την επισκέπτεται συχνά ο Φρανσουά Ολάντ. Ο ίδιος βέβαια έχει ήδη βρεθεί στο πλάι της μία φορά, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι έχει στείλει λουλούδια και γλυκά στην – μέχρι τώρα – Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, καθώς και ότι έχει συχνή επικοινωνία με το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Κι όμως, οι Γάλλοι ενδιαφέρονται

Μπορεί να είναι πιο ανεκτικοί σε σχέση με τους πολίτες άλλων χωρών σε ό,τι έχει να κάνει με την ερωτική ζωή των πολιτικών, ωστόσο δεν είναι αλήθεια ότι οι Γάλλοι δεν ενδιαφέρονται για τα όσα έχουν δει τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας για τον Φρανσουά Ολάντ. Για του λόγου το αληθές, το σκανδαλοθηρικό περιοδικό Closer που έχει βαλθεί να βγάλει «στη φόρα» την προσωπική ζωή του Γάλλου προέδρου, την περασμένη εβδομάδα – όταν και αποκάλυψε την παράλληλη σχέση σε ένα επτασέλιδο φωτογραφικό αφιέρωμα – «χάθηκε» από τα ράφια σε χρόνο ρεκόρ. Μάλιστα, τυπώθηκαν ακόμη 150.000 αντίτυπα, τα οποία εξαφανίστηκαν στον ίδιο χρόνο.

Το χρονολόγιο των σχέσεων του Ολάντ

– 1988: Ο Φρανσουά Ολάντ γνωρίζει την δημοσιογράφο Βαλερί Τριερβελέρ. Τότε, είναι βουλευτής του Σοσιαλιστικού Κόμματος, με σταθερή σύντροφο την Σεγκολέν Ρουαγιάλ. Η Τριερβελέρ μεγαλώνει τρία παιδιά με τον δεύτερο σύζυγό της, ενώ ο Ολάντ έχει τέσσερα με την σύντροφό του.

– Νοέμβριος 2007: Η Τριερβελέρ ανακοινώνει ότι είναι η νέα σύντροφος του Ολάντ, έξι μήνες αφού ο ίδιος έχει χωρίσει την Σεγκολέν Ρουαγιάλ. Τότε, η Ρουαγιάλ είχε μόλις ηττηθεί στις προεδρικές εκλογές.

– Αρχές 2012: Ο Φρανσουά Ολάντ φέρεται να ξεκινά σχέση με την Ζουλί Γκαγέ, η οποία έχει δύο παιδιά από τον πρώτο γάμο της.

– Μάιος 2012: Η Τριερβελέρ, που ακόμη είναι η επίσημη σύντροφος του Ολάντ, γίνεται η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας.

– Ιούνιος 2013: Η Βαλερί Τριερβελέρ κερδίζει 10.000 ευρώ από την αγωγή κατά των συγγραφέων βιβλίου, το οποίο είχε προχωρήσει σε λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή πριν την εκλογή του Ολάντ.

– Ιανουάριος 2014: Η Τριερβελέρ νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στο Παρίσι, μετά τις αποκαλύψεις του Closer για την σχέση του Γάλλου προέδρου με την Ζουλί Γκαγέ.

Πηγή: real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ