ΦΩΤΟ-Γάμος με καλεσμένους…πιγκουίνους

ΦΩΤΟ-Γάμος με καλεσμένους…πιγκουίνους 

Ένα ζευγάρι ερευνητών θέλησε να αναβιώσει τη σκηνή της γνωριμίας του, διοργανώνοντας τον γάμο του στο θεματικό πάρκο SeaWorld Orlando στην Ανταρκτική ενώπιον 250 πιγκουίνων.

Το 2012 οι νιόπαντροι Jeff Rawson και Susanne Grieve εργάζονταν για την κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας στην παγωμένη ήπειρο, όπου συναντήθηκαν και ερωτεύτηκαν.

“Η Ανταρκτική είναι ένα τόσο όμορφο και έντονο περιβάλλον. Όταν αυτό το βιώνεις μαζί με κάποιον άλλον, ο δεσμός που δημιουργείται ανάμεσά σας είναι πολύ σπάνιος. Ο γάμος μας σε αυτόν τον χώρο, που συλλαμβάνει στο μέγιστο την ουσία ολόκληρης της ηπείρου, με ταξίδεψε πίσω στην ημέρα που γνώρισα τον Jeff”, δήλωσε στα τοπικά δίκτυα η νύφη Susanne Grieve.

Η ερευνήτρια, η οποία διδάσκει μαθήματα αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο της ανατολικής Καρολίνα, ελπίζει να επιστρέψει μια μέρα στην Ανταρκτική, ενώ ο γαμπρός Jeff Rawson εξακολουθεί να εργάζεται για την κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας και μόλις πρόσφατα επέστρεψε από την ψυχρή ήπειρο. Η δουλειά του επικεντρώνεται στην υποστήριξη της επιστημονικής έρευνας για τη μελέτη του κλίματος.

Πηγή: Infokids.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ