Οι… αταξίες των Γάλλων προέδρων

Οι… αταξίες των Γάλλων προέδρων

«Φωτιά» πήρε το διαδίκτυο με την είδηση ότι ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ φέρεται να διατηρεί σχέση με την 41χρονη Ζουλί Γκαγιέ. Ας ρίξουμε λοιπόν μία ματιά στις… αταξίες των Γάλλων προέδρων.

Βαλερί Ζισκάρ Ντ’ Εστέν (1974-1995)

Η προσωπική του ζωή αποτελούσε ανέκαθεν πηγή έντονης φημολογία, εντόε και εκτός Γαλλίας. Η οικογένειά του δεν ζούσε στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ τα περίφημα «νυχτοπερπατήματά» του έχουν μείνει στην Ιστορία, οι φήμες για τις.. αταξίες του πρώην προέδρου φούντωσαν για μία κόμη φορά, το 2009, όταν δημοσίευσε τη ρομαντική του νουβέλα με τίτλο «Η Πριγκίπισσα και ο Πρόεδρος». Ο βρετανικός Τύπος οργίασε τότε, επαναφέροντας τα σενάρια για το ειδύλλιο που φέρεται να διατηρούσε ο 88χρονος σήμερα Ντ’ Εστέν με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Φρανσουά Μιτεράν (1987-1995)

Η κρυφή ερωτική ζωή του εξακολουθεί να προκαλεί συζητήσεις δύο σχεδόν δεκαετιών, μετά το θάνατό του. Ο Φρανσουά Μιτεράν είχε συνάψει θυελλώδη ερωτική σχέση με την τραγουδίστρια Δαλίδα, ενώ θα μείνει στην Ιστορία για την δημιουργία μίας δεύτερης, κρυφής οικογένειας με την Αν Πενζό. Μαζί της απέκτησε μία κόρη εκτός γάμου, τη Μαζαρέν, την οποία γνώρισε για πρώτη φορά λίγο πριν φύγει από τη ζωή. Η σύζυγός του, Ντανιέλ, έμεινε μαζί του στωικά μέχρι το τέλος. Ο Τύπος είχε γράψει κάποτε για εκείνον ότι του άρεσε να συναντάει τρεις γυναίκες, τις οποίες αποκαλούσε «ορεκτικό», «κυρίως πιάτο» και «επιδόρπιο»…

Ζαν Σιράκ (1995-2007)

Ορκισμένος λάτρης του ωραίου φίλου, ο Σιράκ, έμεινε γνωστός με το παρωνύμιο «ο κος τρία λεπτά με το ντους» επειδή αφιέρωνε στις γυναίκες ελάχιστο χρόνο και τις «άλλαζε» με εντυπωσιακά γρήγορους ρυθμούς. Οι φήμες αλλά και οι αποκαλύψεις στενών συνεργατών του λένε ότι επέστρεφε πολύ συχνά στο σπίτι μυρίζοντας γυναικεία αρώματα, εξοργίζοντας τη σύζυγό του Μπερναντέτ, ενώ κατά καιρούς πολλά δημοσιεύματα έχουν αναφερθεί σε τουλάχιστον δύο εξώγαμα που είχε εκτός Γαλλίας. Πληροφορίες κάνουν λόγο για μία κόρη την οποία είχε αποκτήσει με Γιαπωνέζα ευγενή, αλλά και ένα γιο στο εξωτικό Μαρόκο.

Νικολά Σαρκοζί (2007-2012)

Το 1987 παντρεύτηκε την πρώτη του σύζυγο Μαρί-Ντομινίκ Κιλιολί, με την οποία απέκτησε δύο γιους. Δεκατέσσερα χρόνια μετά ανέβηκε και πάλι τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Σεσιλιά Σιγκανέ Αλμπενίθ. Το 2005, εκείνη τον εγκατέλειψε για έναν άλλον άνδρα και δύο χρόνια μετά πήραν και επίσημα διαζύγιο. Στο μεσοδιάστημα, είχε μία σύντομη «φλόγα» με τη δημοσιογράφο Αν Φουλντά. Από το 2008 μοιράζεται τη ζωή του με την Ιταλίδα τραγουδίστρια πρώην τοπ μόντελ, Κάρλα Μπρούνι.

 

Πηγή: ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ