Σε λάθος χέρια το… δώρο των Ομπάμα

Σε λάθος χέρια το… δώρο των Ομπάμα

 

Μία άγνωστη γυναίκα έλαβε δώρο από τον Αμερικανό Πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα.

Στο άκουσμα της εν λόγω είδησης, θα μπορούσε να υποθέσει κανείς πως πρόκειται για ένα από τα- πολλά τον τελευταίο καιρό- στραβοπατήματα του που φέρνουν την Πρώτη Κυρία σε δύσκολη θέση. Σε αυτή την περίπτωση όμως είναι αθώος. Γιατί όπως αποδείχθηκε λάθη συμβαίνουν ακόμη και στην παράδοση των δώρων της πρώτης οικογένειας των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, μια άγνωστη γυναίκα διαπίστωσε έκπληκτη πως είχε λάβει δώρο από τους Ομπάμα. Έπειτα από μία μικρή έρευνα, ανακάλυψε πως αυτό προοριζόταν για μία οικογενειακή τους φίλη, αλλά το ταχυδρομείο –κατά λάθος- το απέστειλε σε εκείνη

Η Αλέιν Εκλαντ Τσερτς από το Ιλινόις παρέλαβε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το δέμα που περίμενε από τον γαμπρό της. Το κουτί ήταν κατεστραμμένο, αλλά είχε μία έκπληξη. Ένα επιπλέον δώρο με μία χειρόγραφη κάρτα που ανέφερε «από τον Μπαράκ, την Μισέλ και τα κορίτσια».

Όπως διαπιστώθηκε, όταν το δικό τους δέμα καταστράφηκε, στην προσπάθειά τους να το… συμμαζέψουν οι υπάλληλοι του ταχυδρομείου έβαλαν κατά λάθος μέσα και ένα άλλο πακέτο. Εκείνο που είχε φύγει από το Λευκό Οίκο για την «Mama Kaye», δηλαδή την Έλεανορ Γουίλσον, που είναι η νονά της Σάσα και της Μαλία, των κορών του Ομπάμα.

Το «προεδρικό» πακέτο περιελάμβανε προσωπικές φωτογραφίες. Όταν η Τσερτς διαπίστωσε το λάθος, εντόπισε την σωστή παραλήπτρια του δέματος των Ομπάμα και επικοινώνησε μαζί της τηλεφωνικά. Όπως αποδείχθηκε, οι κόρες των Ομπάμα στέλνουν κάθε χρόνο ένα άλμπουμ στη νονά τους.

Η Τσερτς αρνήθηκε να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες, από σεβασμό στην Γουίλσον, ενώ ο Λευκός Οίκος επιβεβαίωσε στο Associated Press πως όντως το πακέτο είχε σταλεί από τους Ομπάμα, αλλά έφτασε σε λάθος χέρια.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ