Κοντά στο διαζύγιο ο Ομπάμα;

Κοντά στο διαζύγιο ο Ομπάμα;

 

Ρεπορτάζ: Μουζακίτης Σπύρος

 

Λένε ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά… Αν κάτι τέτοιο ισχύει, τότε οι φήμες που θέλουν τον Μπαράκ και την Μισέλ Ομπάμα να διανύουν τη χειρότερη περίοδο στη σχέση τους και οι λεπτομέρειες που μεταδίδουν τα σκανδαλοθηρικά στις Ηνωμένες Πολιτείες για τα «σύννεφα» στον γάμο τους, δεν απέχουν και πολύ από την πραγματικότητα…

Σύμφωνα λοιπόν με νέα δημοσιεύματα, η πρώτη κυρία των ΗΠΑ και ο Μπαράκ Ομπάμα κοιμούνται σε ξεχωριστά υπνοδωμάτια, ενώ η Μισέλ ετοιμάζεται να χωρίσει τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, ύστερα από 21 χρόνια έγγαμου βίου. Μάλιστα, αναφέρουν ότι για πολλά χρόνια υπήρχαν προβλήματα στη σχέση τους, ωστόσο έμειναν μαζί για τις κόρες τους αλλά και για την καριέρα του Ομπάμα στην πολιτική.

Ωστόσο, τώρα η Μισέλ Ομπάμα φαίνεται πως δεν αντέχει άλλο και έχει ήδη συναντήσει δικηγόρους οι οποίοι θα αναλάβουν το διαζύγιο, ξεκαθαρίζοντας στον Μπαράκ ότι θέλει να ζήσουν την υπόλοιπη ζωή τους χωριστά. Πηγές που βρίσκονται κοντά στον πρόεδρο των ΗΠΑ και τις οποίες επικαλούνται σκανδαλοθηρικά περιοδικά, αναφέρουν ότι η Μισέλ θα παραμείνει στον Λευκό Οίκο μέχρι τη λήξη της θητείας του Ομπάμα, ωστόσο στη συνέχεια θα χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Γίνεται επίσης αναφορά στην πρόθεση της Μισέλ Ομπάμα να «διώξει» από το πολυτελέστατο σπίτι που έχει το ζευγάρι στο Σικάγο όλα τα προσωπικά αντικείμενα και τα ρούχα του προέδρου, ενώ το τελευταίο διάστημα κοιμάται σε ξεχωριστό δωμάτιο στον Λευκό Οίκο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μισέλ ήταν εκτός εαυτού όταν ο σύζυγός της φωτογραφιζόταν και… φλέρταρε με την πρωθυπουργό της Δανίας στην τελετή μνήμης για τον Νέλσον Μαντέλα, στο Γιοχάνεσμπουργκ. Μετά από μία χρονιά που από πολλούς έχει χαρακτηριστεί αποτυχημένη για τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Μπαράκ Ομπάμα φαίνεται ότι έχει να αντιμετωπίσει και την χειρότερη κρίση στη σχέση του με τη γυναίκα του.

 

Πηγή: real.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ