Ο Ιούδας και ο Βρούτος

Δεν χάνει ευκαιρία ο Γιώργος Καρατζαφέρης για να επιτεθεί στους Άδωνι Γεωργιάδη, Μάκη Βορίδη και Αντώνη Σαμαρά. Αναφερόμενος στους δύο διαγραφέντες βουλευτές που προσχώρησαν στη Νέα Δημοκρατία, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έκανε λόγο για «Ιούδες, Εφιάλτες και Βρούτους». Όσον αφορά στον ομόλογο του της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Καρατζαφέρης τον κατηγόρησε για «αλλεπάλληλες αλλαγές στις θέσεις και τις δεσμεύσεις του».

Παράλληλα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ  επιτέθηκε εκ νέου στην Άνγκελα Μέρκελ και τους Ευρωπαίους για την πολιτική τους έναντι της χώρας μας, εξήγησε τη θέση του απέναντι στο Μνημόνιο, και χαρακτήρισε ως αδύναμη και κατώτερη των περιστάσεων «την κυβέρνηση συνεργασίας ΠΑΣΟΚ- ΝΔ υπό τον Λουκά Παπαδήμο».

Επανέλαβε ακόμη ότι “απέναντι στο ψευτοδίλημμα νεοφιλελευθερισμός ή κομμουνισμός, ο ΛΑΟΣ καταθέτει τη δική του πρόταση που στηρίζεται στις αρχές του πατριωτικού παρεμβατισμού, που αποτελεί τη βάση της ιδεολογίας του κόμματος”.

Ο κ. Καρατζαφέρης εξέφρασε έντονες επιφυλάξεις ως προς το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, καθώς, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, “δεν είμαι σίγουρος αν αυτός που ζητά εκλογές το εννοεί πραγματικά”.

Έθεσε τέλος,  σε εκλογική ετοιμότητα τον κομματικό μηχανισμό και επανέλαβε την πρόταση για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Συγκεκριμένα, ζήτησε περίοδο χάριτος πέντε ετών από τους δανειστές μας, και εν συνεχεία αποπληρωμή του χρέους με καταβολή δέκα δισ. ευρώ ετησίως, και με επιτόκιο αντίστοιχο με αυτό της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, δηλαδή 1%. Το ποσόν αυτό, όπως υποστήριξε ο κ. Καρατζαφέρης, θα συγκεντρώνεται μόνον από την αξιοποίηση των ενεργειακών κοιτασμάτων, για τα οποία, όπως είπε, έχουν κατατεθεί ήδη πολλές προτάσεις.Πηγή: ΑΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ