Οι προεδρικοί πράκτορες… απολύθηκαν

Οι προεδρικοί πράκτορες… απολύθηκαν 

Δύο πράκτορες των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, που είχαν αναλάβει την ασφάλεια του Μπαράκ Ομπάμα, απομακρύνθηκαν από τα καθήκοντά τους λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς, σύμφωνα με την εφημερίδα Washington post.

Οι νέες αυτές απομακρύνσεις έγιναν έναν χρόνο μετά την αποκάλυψη ότι πράκτορες της ίδιας υπηρεσίας είχαν εμπλακεί σε ένα σκάνδαλο πορνείας στην Κολομβία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ιγκνάσιο Ζαμόρα Τζούνιορ, ο επικεφαλής μιας ομάδας άλλων 10 πρακτόρων στην υπηρεσία του Αμερικανού προέδρου, εντοπίστηκε την περασμένη άνοιξη να επιστρέφει στο δωμάτιο μιας γυναίκας, σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο κοντά στον Λευκό Οίκο, όπου είχε ξεχάσει μια… σφαίρα από το υπηρεσιακό όπλο του.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας για την υπόθεση αυτή διαπιστώθηκε ότι ο Ζαμόρα και ένας άλλος πράκτορας, ο Τίμοθι Μπάρακλοου, έστελναν ερωτικά μηνύματα, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σε μια υφισταμένη τους.

Ο Ζαμόρα καθαιρέθηκε, ενώ ο Μπάρακλοου μετατέθηκε σε άλλη υπηρεσία.

Η εφημερίδα τονίζει ότι το επεισόδιο που σημειώθηκε στο ξενοδοχείο Hay-Adams επιβεβαιώθηκε από τέσσερα πρόσωπα που είχαν γνώση της υπόθεσης, αλλά οι μυστικές υπηρεσίες αρνήθηκαν να το σχολιάσουν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ