• "Μόνο λόγια είστε οι Έλληνες"

  2:51 μμ, Τετάρτη 29 Φεβ 2012 2:51 μμ, Τετάρτη 29 Φεβ 2012

  "Η Ελλάδα δεν είναι ούτε πρόθυμη, ούτε σε θέση να δεχτεί το πρόγραμμα βοήθειας" αναφέρεται σε έγγραφο του Γερμανικού υπουργείου Οικονομικών που επικαλείται η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung. "Το υπουργείο Οικονομικών, μετά από έξι μήνες από το πρώτο πακέτο βοήθειας και την ενίσχυση της ανάπτυξης της χώρας, έχει στη διάθεσή του έναν ισολογισμό-καταστροφή" γράφει η εφημερίδα.

  "Ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης είναι ένας ταλαντούχος ομιλητής. όταν ο υπουργός Ανάπτυξης ανεβαίνει στο βήμα της ελληνικής Βουλής φωνάζει, εξεγείρεται και ιδρώνει" γράφει η Süddeutsche Zeitung.

  Ωστόσο "πολλή φασαρία για το τίποτα" επισημαίνει η εφημερίδα και αναφέρει ότι από τις υποσχέσεις που είχε δώσει ο κ.Χρυσοχοίδης στον Γερμανό ομόλογό του Φίλιπ Ρέσλερ, δεν έχει υλοποιηθεί καμία.

  "Επιπλέον το υπουργείο Οικονομίας καταλήγει σε ένα καταστροφικό αποτέλεσμα όσον αφορά την ελληνική οικονομία" γράφει η γερμανική εφημερίδα η οποία χαρακτηρίζει απογοητευτική την έκθεση του υπουργείου που έχει στη διάθεσή της. "Μια προκαταρκτική εξέταση που διενήργησε το υπουργείο όσον αφορά το πακέτο στήριξης που προσφέρεται στην Ελλάδα κρίνεται απογοητευτική. Η εφαρμογή των μέτρων στη χώρα είναι ανεπαρκής" αναφέρεται στο δημοσίευμα.

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα