Αδέρφια αποδείχθηκαν δύο εγκαταλελειμμένα μωρά

Αδέρφια αποδείχθηκαν δύο εγκαταλελειμμένα μωρά

Το τεστ DNA που έκαναν οι ολλανδικές αρχές σε ένα βρέφος που είχε εγκαταλειφθεί στο δρόμο ώστε να ανακαλύψουν κάποιο στοιχείο για την ταυτότητά του, τους οδήγησε σε ένα άλλο μωρό που είχε εγκαταλειφθεί κι εκείνο, αλλά στη Γερμανία.

Τα ξημερώματα της 18ης Ιουνίου κοντά στην πόλη Ρέρμοντ στην Ολλανδία, κάποιοι περαστικοί άκουσαν ένα κλάμα. Όταν πλησίασαν, είδαν ένα αγοράκι τυλιγμένο με μια λευκή πετσέτα. Το παρέδωσαν στις αρχές και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε γεννηθεί μόλις πριν από 3-4 ημέρες.

Δύο ημέρες μετά, στην Κολωνία της Γερμανίας, το κλάμα της μικρής του αδερφής είχε τραβήξει το ενδιαφέρον κάποιων άλλων περαστικών. Το κοριτσάκι ήταν κι εκείνο τυλιγμένο με μια λευκή πετσέτα και το είχαν αφήσει σε εμφανές σημείο σε κεντρικό σημείο ενός αυτοκινητοδρόμου.

Το DNA έδειξε ότι τα δύο παιδιά έχουν την ίδια μητέρα, χρειάζεται όμως να γίνουν και άλλες εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν έχουν και τον ίδιο πατέρα.

“Δεν γνωρίζουμε ακόμη ποια είναι η μητέρα”, είπε η εισαγγελέας Κάριν Γιάνσεν, τονίζοντας ότι παραμένουν ακόμη πολλά αναπάντητα ερωτηματικά στην υπόθεση.

Το αγοράκι, που είναι πολύ καλά στην υγεία του, έχει δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια. Οι γερμανικές και οι ολλανδικές αρχές συνεργάζονται ώστε να ενώσουν τα δύο αδέλφια και ελπίζουν ότι μια μέρα ο μικρός θα δοθεί στην οικογένεια που έχει υιοθετήσει την αδελφή του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ