Συνέλαβαν Κούρδο για ομηρία

Συνέλαβαν Κούρδο για ομηρία

Συνελήφθη ένας άνδρας κουρδικής καταγωγής, ο οποίος επί ώρες κρατούσε 12 ομήρους μέσα σε εστιατόριο φαστ φουντ στο Φράιμπουργκ της νοτιοδυτικής Γερμανίας, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Νωρίτερα, προκλήθηκε σύγχυση όταν η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο δράστης συνελήφθη και απομακρύνθηκε από το εστιατόριο με χειροπέδες, αλλά στη συνέχεια διευκρίνισε ότι δεν επρόκειτο για τον δράστη. Η ίδια πηγή ανακοίνωσε ότι οι όμηροι ήταν συγγενείς και γνωστοί του 36χρονου που θέλησαν να τον πείσουν να παραδοθεί.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι θεωρεί πως ο ύποπτος ήταν οπλισμένος και επικίνδυνος και είχε πληροφορίες ότι έφερε πάνω του εύφλεκτα υλικά και απειλούσε να ανατιναχθεί. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο άνδρας αυτός είχε προβλήματα με τον νόμο στο παρελθόν για αδικήματα σχετικά με όπλα και ναρκωτικά.

Χθες επρόκειτο να εμφανιστεί στο δικαστήριο, αλλά δεν εμφανίστηκε. Αντίθετα, φέρεται ότι κάλεσε την αστυνομία και είπε ότι είναι έτοιμος για όλα. Αξιωματούχοι είπαν ότι η χθεσινή ακροαματική διαδικασία αφορούσε αδίκημα για ναρκωτικά.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ