Βουκουρέστι-Νέο εμπορικό κέντρο

Βουκουρέστι-Νέο εμπορικό κέντρο

Περισσότερα από 130 εκατ. ευρώ κόστισε η κατασκευή 140 καταστημάτων και υπόγειου πάρκινγκ 1300 θέσεων, στο εμπορικό κέντρο Promenada, στο κέντρο του Βουκουρεστίου.

“Θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε σύγχρονα υλικά, ώστε στο έργο να αποτυπώνεται μία νέα γενιά εμπορικών κέντρων” δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της αυστριακής εταιρείας ανάπτυξης ακινήτων Raiffeisen Evolution, Τζέραλντ Μπεκ, στη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων του εμπορικού κέντρου.

Ο κ. Μπεκ επεσήμανε ότι, με την έναρξη λειτουργίας του Promenada, η εταιρεία ολοκλήρωσε μία συνολική επένδυση ύψους περίπου 300 εκατ. ευρώ στην ρουμανική οικονομία, σε μία περίοδο κρίσης. Όπως διευκρίνισε, οι άλλες δύο επενδύσεις αφορούν την κατασκευή των κτιρίων των γραφείων Sky Tower και Floreasca City Center Office.

Το εμπορικό κέντρο Promenada έχει έξι ορόφους, εκ των οποίων οι δύο υπόγειοι (-3 και -2) φιλοξενούν το πάρκινγκ και οι υπόλοιποι τέσσερις (από το ημιυπόγειο έως τον δεύτερο όροφο) προορίζονται για χρήση από τα εμπορικά καταστήματα, με την συνολική ενοικιαζόμενη έκταση να ανέρχεται σε 35.000 τ.μ.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ