Πλούσιος Σέρβος με πιτζάμες ψάχνει…

Πλούσιος Σέρβος με πιτζάμες ψάχνει…

Αν είσαι 16 με 20 ετών, αντέχεις το τουρκομπαρόκ και είσαι αρκετά αθώα να πιστεύεις ότι ο εικονιζόμενος κύριος είναι 39 ετών, τότε είσαι η κατάλληλη πυργοδέσποινά του!

Ο πλούσιος Σέρβος εργένης Ντον Μίλισαβ Χουάν Γκονζάλες Μπρζι, όπως τουλάχιστον συστήνεται, επειδή προφανώς είχε πέσει με τα μούτρα τόσο καιρό στο interior design της αχανούς έπαυλής του στην Αγία Πετρούπολη και δεν είχε χρόνο να… κυκλοφορήσει, έμεινε μόνος. Αποφάσισε λοιπόν να ενημερώσει τον γυναικείο πληθυσμό ότι υπάρχει και είναι κελεπούρι, ανεβάζοντας σε ρωσικά, σερβικά και βοσνιακά σάιτ φωτογραφίες που επιδεικνύουν την πολυτέλεια που μπορεί να παρέχει!

 

 

Σε ένα σημείωμα που συνοδεύει τις φωτογραφίες, ο άνδρας αναφέρει: «Προς όλες τις ανύπαντρες που θα ήθελαν να περάσουν τη ζωή τους στο πλευρό μου και μέσα σε όλες τις ομορφιές του σπιτιού μου. Σας παρακαλώ, κοιτάξτε τη μαγεία του σπιτιού μου, το οποίο διακόσμησα με γούστο, ίσως μόνο για εσένα».

 

 

Στις φωτογραφίες λοιπόν, ο γκριζομάλλης εν δυνάμει γαμπρός φαίνεται να ποζάρει στα διάφορα μέρη του σπιτιού του, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί διοικητήριο του κιτς, με διαφορετικά ρούχα, αλλά πάντα το ίδιο συνοφρυωμένο ύφος. Με αυτόν τον τρόπο, η μέλλουσα νύφη έχει την ευκαιρία να δει και ολόκληρη την γκαρνταρόμπα του Μπρζι, ο οποίος φαίνεται να έχει καταλάβει ότι δεν έχει αξία να βάζεις χρυσή επένδυση στο μπιντέ και βουκολικές τοιχογραφίες πάνω από το τζακούζι αν δεν μπορείς να τα μοιραστείς με κάποιον.

Οι φωτογραφίες του Μπρζι, όπως είναι φυσικό, έχουν κάνει τον γύρο του Διαδικτύου εδώ και αρκετό καιρό, αλλά κανείς δεν ξέρει αν έχει καταφέρει να βρει την εκλεκτή της καρδιάς του. Κάποιοι ωστόσο, κρίνοντας από το όνομα του εικονιζομένου, κάνουν λόγο για μια καλοστημένη φάρσα.

Πηγή: Εspresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ