ΒΙΝΤΕΟ-Το μήνυμα των Anonymous στη Χ.Α.

ΒΙΝΤΕΟ-Το μήνυμα των Anonymous στη Χ.Α.

Μήνυμα προς τη Χρυσή Αυγή στέλνουν οι Anonymous, με αφορμή τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τις τελευταίες εξελίξεις.

Το βίντεο που ανήρτησαν οι Anonymous στον youtube ξεκινά με μία μικρή αναφορά στον Παύλο Φύσσα: «Τα συγκλονιστικά γεγονότα σχετικά με τη δολοφονία του Έλληνα ράπερ αντιφασίστα, Παύλου Φύσσα, από ένα μέλος του ναζιστικού κόμματος «Χρυσή Αυγή», έχουν κάνει, για άλλη μία φορά, τα πράγματα σαφή. Η Ελλάδα βρίσκεται σε μία περίοδο έντονης πολιτικής ριζοσπαστικοποίησης που προέρχεται από την οικονομική μιζέρια, με αποτέλεσμα, το μίσος εναντίον των ξένων ή άλλων κοινωνικών ομάδων και κινημάτων».

Το βίντεο περιλαμβάνει δηλώσεις του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου και του βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη αλλά και το περιστατικό με την βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου.

«Η Χρυσή Αυγή επένδυσε στην απελπισία των ανθρώπων, καταφέρνοντας να μπει στο κοινοβούλιο, μετασχηματίζοντας έτσι την εγκληματική της οργάνωση σε πολιτικό κόμμα», αναφέρουν οι Anonymous και προσθέτουν ότι «τραυματίζετε και σκοτώνετε ανθρώπους που δεν σας έκαναν τίποτα, για την ευχαρίστησή σας».

«Είστε δολοφόνοι και εχθροί της δημοκρατίας. Αυτή η συμπεριφορά δεν μπορεί να συνεχιστεί και δεν θα είναι πλέον ανεκτή. Έχετε καταδικαστεί για πολλά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Οι ενέργειές σας θα έχουν επιπτώσεις. Αυτό το κόμμα θα σταματήσει για πάντα και η φωνή του θα παύσει από το διαδίκτυο», σημειώνουν οι Anonymous και καλούν «όλους τους Anonymous, τους αδερφούς και τις αδερφές μας, στις 26 Οκτωβρίου  να αναλάβουν δράση».

Το βίντεο των Anonymous για τη Χρυσή Αυγή, κλείνει με την εξής φράση: «Ο φασισμός είναι μία επικίνδυνη ασθένεια που πρέπει να καταπολεμηθεί και να εξαλειφθεί». 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ