• Βρέθηκε νεκρή στο κλιμακοστάσιο νοσοκομείου

  4:54 πμ, Πέμπτη 10 Οκτ 2013 4:54 πμ, Πέμπτη 10 Οκτ 2013

  Βρέθηκε νεκρή στο κλιμακοστάσιο νοσοκομείου

  Μία γυναίκα βρετανικής καταγωγής που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το νοσοκομείο του Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ, βρέθηκε νεκρή 17 ημέρες αργότερα στο κλιμακοστάσιο του ίδιου νοσοκομείου, ανακοίνωσαν την Τετάρτη αξιωματούχοι.

  Ένας υπάλληλος του Γενικού Νοσοκομείου του Σαν Φρανσίσκο βρήκε το πτώμα της 57χρονης Λιν Σπάλντινγκ κατά τη διάρκεια ελέγχου του εξωτερικού κλιμακοστασίου, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο βοηθός Σερίφη, Πολ Μιγιαμότο. Ο ίδιος και αξιωματούχοι του νοσοκομείου αρνήθηκαν να απαντήσουν σε περαιτέρω ερωτήσεις γύρω από τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου της γυναίκας.

  Η Σπάλντινγκ είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στις 19 Σεπτεμβρίου και η τελευταία φορά που την είδε κάποιος ήταν στις 21 του μήνα, δήλωσε ο Τοντ Μέι, επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του νοσοκομείου.

  Οι αστυνομικοί του τμήματος του Σερίφη δήλωσαν ότι πραγματοποίησαν έρευνα στις εγκαταστάσεις του νοσοκομείου, ενώ εκατοντάδες συγγενείς και φίλοι της 57χρονης μοίραζαν φυλλάδια στην περιοχή, στην προσπάθειά τους να βρουν την άτυχη γυναίκα, δήλωσε ο εκπρόσωπος της οικογένειας, Ντέιβιντ Πέρι.

  «Σίγουρα μας προβληματίζει το γεγονός ότι ενώ εμείς ψάχναμε να τη βρούμε, η Λιν είτε ήταν ήδη νεκρή, είτε πέθαινε κάπου στις εγκαταστάσεις του νοσοκομείου», δήλωσε στο Reuters ο Πέρι.

  Ο Μέι δήλωσε στους δημοσιογράφους πως το κλιμακοστάσιο όπου βρέθηκε η Σπάλντινγκ ήταν κλειδωμένο από την έξω πλευρά, ενώ ήταν ενεργοποιημένος και ο συναγερμός. Ο ίδιος εμφανίστηκε συντετριμμένος. «Αυτό που συνέβη στο νοσοκομείο μας είναι φρικτό», είπε. «Μας έχει κλονίσει όλους. Δεν ξέρω τι συνέβη σε αυτή τη γυναίκα». Ο ίδιος πρόσθεσε πως είναι «αποφασισμένος να ανακαλύψει τα αίτια της τραγωδίας».

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα