Επίθεση τίγρης σε ζωολογικό πάρκο

Επίθεση τίγρης σε ζωολογικό πάρκο

Μία εργαζόμενη στο ζωολογικό πάρκο Garold Wayne βρέθηκε στο νοσοκομείο μετά την επίθεση που δέχθηκε από μία τίγρη του πάρκου.

Οι αρχικές αναφορές έκαναν λόγο για σοβαρό τραυματισμό της από την επίθεση του άγριου ζώου, πιθανολογούταν και ακρωτηριασμός, όταν το χέρι της μπήκε μέσα στο κλουβί.

Όπως δήλωσε στη σελίδα του πάρκου στο Facebook ο ιδιοκτήτης του Garold Wayne, Τζο Σρέιμπβογκελ, η γυναίκα που εργαζόταν στο πάρκο παραβίασε το πρωτόκολλο ασφαλείας και έβαλε το χέρι της μέσα στο κλουβί μίας ενήλικης αρσενικής τίγρης. Η ίδια φορούσε ένα φουσκωτό τζάκετ που πιάστηκε στα προστατευτικά σύρματα του κλουβιού, εμποδίζοντας τη να βγάλει το χέρι της γρήγορα από εκεί μέσα, με αποτέλεσμα η τίγρης να γραπώσει το δεξί της χέρι μέσα από μία τρύπα τεσσάρων ιντσών.

«Ήταν λάθος της γυναίκας να παραβιάσει τα πρωτόκολλα ασφαλείας που υπάρχουν περί τοποθέτησης οποιουδήποτε μέρους του σώματος μέσα στο κλουβί» δήλωσε ο ΤΖο Σρέιμπβογκελ.

Η τίγρης δεν θα θανατωθεί, ενώ οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την εργαζόμενη που τραυματίστηκε, δήλωσε ο ίδιος.

 ΠΗΓΗ: huffingtonpost.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ